Media Markt Ελλάς

Η εταιρία μας

Η Media Markt, μέλος του Ομίλου Metro Group, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα η Media Markt απαριθμεί συνολικά 11 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, in-house τηλεφωνικό κέντρο και ηλεκτρονικό κατάστημα θέλοντας να βρίσκεται κοντά στον πελάτη σε οποιοδήποτε κανάλι κι αν επιλέγει για τις αγορές του.

Η εταιρική μας υπευθυνότητα

Η εταιρεία μας έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της.

Στην εταιρεία μας δίνουμε έμφαση στην υγεία θέλοντας να ενισχύσουμε την κουλτούρα πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε καθιερώσει την “Fruities Wednesday” μία φορά το μήνα, παρέχοντας φρούτα σε όλους τους εργαζόμενους και κάθε χρόνο πραγματοποιούμε το “Media Saturn Cup”, δηλαδή Αγώνες Ποδοσφαίρου για τους εργαζομένους μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Επίσης, κάθε χρόνο δημιουργούμε ένα “Calendar Μαραθωνίων Αγώνων” δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να λαμβάνουν μέρος σε Μαραθώνιους Αγώνες της επιλογής τους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ως εταιρεία που επιδιώκει με κάθε τρόπο να προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη, για εμάς η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν νευραλγικές προτεραιότητες. Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά τους εμπλουτίζουμε συνεχώς τις δράσεις που αφορούν στην υγεία των εργαζομένων μας.

Επιπλέον, έχοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας ως άτομα με προσωπική και οικογενειακή ζωή, πραγματοποιούμε δράσεις με γνώμονα την οικογένεια. Συγκεκριμένα, ο Άγιος Βασίλης κάθε χρόνο την περίοδο των γιορτών επισκέπτεται τα παιδιά των εργαζομένων μας και τους μοιράζει δώρα. Επιπρόσθετα, πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς δίνουμε σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων ένα πακέτο με σχολικά είδη για να τους ευχηθούμε για τη νέα χρονιά.

Δύο φορές το χρόνο πραγματοποιούμε την “Ημέρα Αιμοδοσίας”, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την Τράπεζα Αίματος της εταιρείας μας καλύπτοντας έκτακτες ανάγκες των εργαζομένων μας και των συγγενών τους.

Προωθώντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εταιρικό εθελοντισμό δύο φορές τον χρόνο πραγματοποιούμε την πρωτοβουλία “Ημέρα Προσφοράς των ανθρώπων της Media Saturn στο συνάνθρωπο”. Τις ημέρες αυτές συγκεντρώνουμε είδη ρουχισμού, βιβλία, παιχνίδια και τρόφιμα και τα προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τέλος, αναγνωρίζοντας τη Διαφορετικότητα και το εύρος που καταλαμβάνει στην καθημερινότητά μας διοργανώνουμε τις “Diversity Awareness Days” με στόχο την κατανόηση, την εξοικείωση και την καταπολέμηση των διακρίσεων από όπου κι αν προέρχονται.

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας

Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας. Αναζητούμε ανθρώπους με διάθεση για εργασία, ενθουσιασμό και ομαδικό πνεύμα, γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

Μέσω της Media Saturn Academy, που έχουμε δημιουργήσει, επενδύουμε στη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτισή τους δίνοντάς τους ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας καλύπτουν στοχευμένες ανάγκες των ανθρώπων της εταιρείας μας ανάλογα με το αντικείμενό τους. Τα μαθήματα γίνονται μέσω e-learning, παρακολούθησης σε αίθουσα και προσωπικής καθοδήγησης στο χώρο εργασίας.

Συμπληρωματικά με τη Media Saturn Academy, οι άνθρωποί μας στη Media Saturn έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν τις δυνατές περιοχές καθώς και τις περιοχές για περαιτέρω ανάπτυξη μέσω της συμμετοχής τους στα Κέντρα Ανάπτυξης.

Αποστολή βιογραφικού

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.mediamarkt.gr και στο πεδίο “Καριέρα” να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος Ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2017 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework