ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΕ

Η ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. είναι μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στο χώρο της αγοράς των Λογιστικών, Φοροτεχνικών, Συμβουλευτικών και Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών, που απευθύνεται τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα.

Η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία της, την έχει καταξιώσει και την έχει καταστήσει ικανή να παρέχει υψηλού επιπέδου και ποιότητας φορολογικές, συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, συντελώντας στην οικοδόμηση υγειών οικονομικών και παραγωγικών μονάδων.

Η οργανωτική δομή της εταιρείας, της επιτρέπει να αξιοποιεί την εξειδίκευση των στελεχών της και να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των φορέων που αναπτύσσονται σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, γι’ αυτό και η ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. στοχεύει στην εξατομικευμένη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η ανάπτυξη και η υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Αγγελίες

Κλάδος: Χρηματοοικονομικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.orthologismos.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework