Κ.ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ

Προφίλ ομίλου Κ. Τζάνος A.E.B.E.

Η Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. φέρει το όνομα του ιδιοκτήτη της, Κωνσταντίνου Τζάνου και αποτελεί μέλος του ομίλου "ΤΖΑΝΟΣ". Ιδρύθηκε το 1982 με αντικείμενο την εισαγωγή και προώθηση στην ελληνική αγορά ειδών θέρμανσης, ύδρευσης και μόνωσης.

Το 1985 κατασκευάζει ιδιόκτητο κτίριο 2.500m² στην Μεταμόρφωση Αττικής. Η συνεχής ανοδική πορεία της στην Νότια όσο και στην Βόρεια Ελλάδα την οδηγεί το 1994 σε επέκταση του κτιρίου της Μεταμόρφωσης και το 1997 ξεκινάει υποκατάστημα της Β. Ελλάδος.

Σήμερα η έδρα της εταιρίας Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους, οικόπεδο 8.000 m² και κτίριο 8.950m² στην Μεταμόρφωση Αττικής και 7.500m² και 2.500m² αντίστοιχα στη Ιωνία – Θεσσαλονίκης (Υποκατάστημα Β. Ελλάδος).

Η επιχείρηση απασχολεί περίπου 50 εργαζόμενους, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή παράπλευρων συνεργατών που έχουν αναλάβει την διανομή και προώθηση των προϊόντων της, σε συγκεκριμένες περιφέρειες της Ελλάδας (Πελοπόννησος, νησιά Ιονίου/Αιγαίου κλπ.).

Η εταιρία αντιπροσωπεύει κατ΄ αποκλειστικότητα μεγάλους οίκους παραγωγής εξωτερικού (Banninger, Conex, Saint Roch Couvin, Cordivari, Veha-Quinn, Ostendorf κ.λπ.) αλλά και την 3i International Innovative Insulation A.B.E. που παράγει το μονωτικό υλικό ISOPIPE και τους χυτοσίδηρους λέβητες TORRENT και ανήκει στον όμιλο εταιρειών «ΤΖΑΝΟΣ». Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η K. TZANOΣ Α.Ε.Β.Ε. τηρούν όλες τις διεθνώς ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

...

Η K-energy είναι ο εξειδικευμένος τομέας της Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων θέρμανσης (πετρελαίου-αερίου).

  • Μελετά και προτείνει αξιόπιστες λύσεις στους συνεργάτες της.
  • Ελέγχει και προωθεί τα κατάλληλα προϊόντα θέρμανσης.
  • Προσφέρει Τεχνική Υποστήριξη & After Sales Service.
  • Ερευνά τη Διεθνή Αγορά για εισαγωγή νέων προϊόντων.

...


Ο όμιλος ΤΖΑΝΟΣ περιλαμβάνει και τις παρακάτω εταιρίες:

...

Η 3i International Innovative Industries Α.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1997. Το ιδιόκτητο εργοστάσιo συνολικής έκτασης 30.000m², βρίσκεται στην περιοχή Ριτσώνα της Χαλκίδας, 68 χλμ. βόρεια της Αθήνας και φιλοξενεί την πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής. Επιπλέον, το 2009 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρεία ISOPIPE IBERICA SL. στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

...Η εταιρεία 3i είναι μία από τις τρεις εταιρείες παγκοσμίως στην κάθετη παραγωγή μόνωσης. Το 2000, η μόνωση ISOPIPE βραβεύτηκε από το Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Επιχειρήσεων (European Business Association), για την άριστη ποιότητά του.

Τα προϊόντα ISOPIPE καλύπτουν κάθε προδιαγραφή μόνωσης και προστασίας από φωτιά, ενώ συνιστάται από ειδικούς ως η πλέον κατάλληλη μόνωση, με βάση την εξοικονόμηση ενέργειας και διάρκειας ζωής. Αναπτύσσοντας διαρκώς νέα προϊόντα, συμβάλει ουσιαστικά στη παγκόσμια προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η εξαγωγική της δραστηριότητα εκτείνεται σήμερα σε περισσότερες από 40 χώρες.

Το 2008, η 3i απορρόφησε την πλήρη τεχνογνωσία της πρωτοπόρου Ελληνικής εταιρείας παραγωγής χυτοσίδηρων λεβήτων - TORRENT! Οι χυτοσίδηροι λέβητες κεντρικής θέρμανσης TORRENT έχουν σχεδιαστεί και ελεγχθεί με σκοπό τη μέγιστη αντοχή και την υψηλή θερμική απόδοση σύμφωνα με τις γερμανικές προδιαγραφές DIN 1691, DIN 4702 και των ευρωπαϊκών πρότυπων E.N. 304, E.N. 303-1, E.N. 303-2, E.N. 303-3. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε σύγχρονο χυτήριο ενώ ο έλεγχος από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας.

Η εξαγωγή της 3i απλώνεται σήμερα σε περισσότερες από 40 χώρες. Είμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην παγκόσμια εξοικονόμηση ενέργειας και το μέλλον του πλανήτη μας!


Σκοπός μας είναι να γίνει η πρώτη εταιρία στην Ελληνική αγορά στην διάθεση προϊόντων, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες και αναπτύσσοντας την μέγιστη αξία για τον πελάτη.

Η συνεχής προσήλωση στο τρίπτυχο: Καινοτομία, Ποιότητα, Ανταγωνιστική Τιμή, καθώς και η διοχέτευση στην Ελληνική Αγορά κορυφαίων εξαρτημάτων και ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων, είναι παράγοντες που οδήγησαν στο πλεονεκτικό σημείο που βρίσκεται η εταιρεία σήμερα.

Στόχοι της εταιρίας είναι:

  • η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές
  • η βελτίωση της τεχνικής υποδομής και υποστήριξης των προϊόντων της
  • η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της, για την ταχύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της.

 

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.tzanos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework