IN GROUP

Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με μία εταιρεία που μπορείς να εμπιστευθείς και να βασιστείς.

Με την In Group, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αναζήτηση εργασίας αντιμετωπίζεται με απόλυτα επαγγελματικό, εμπιστευτικό και ακέραιο τρόπο. Υποχρέωσή μας είναι να βοηθήσουμε τους υποψηφίους να δημιουργήσουν την καριέρα που αυτοί επιθυμούν και αυτοί με την σειρά τους να βοηθήσουν με την αξία τους την εταιρεία- πελάτη μας. Οι επιχειρησιακές μας πρακτικές είναι πρωτοπόρες, σύγχρονες και προσαρμοσμένες, στις ανάγκες του πελάτη και στις απαιτήσεις των υποψηφίων. Η εμπιστοσύνη όσων συνεργάζονται με την In Group απεικονίζεται και στην agenda των εταιρειών που μας εμπιστεύεται για την εύρεση καταρτισμένου προσωπικού, καθώς και στον μεγάλο αριθμό υποψηφίων που απευθύνονται καθημερινά σε εμάς αναζητώντας εργασία.

Η In Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παροχής προσωπικού και αναγνωρίζεται για το καινοτόμο ύφος και την αξιοπιστία της.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ – Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εντιμότητα και ακεραιότητα:Μια από τις βασικότερες αξίες μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο πρακτικές και τίμιες συμβουλές στην αγορά με προτάσεις αξιόπιστες λειτουργικές και πάνω απ’ όλα συμφέρουσες.

Συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα στις συναλλαγές μας με τους πελάτες, τους υποψηφίους, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας, και είμαστε ανοικτοί στις όποιες προτάσεις τους. Αναπτύσσουμε την εταιρεία μας μέσω της τεχνολογίας και των νέων ιδεών και δίνουμε έμφαση στη συνεργασία και την ομαδική εργασία.

Σεβασμό και εμπιστοσύνη: Η In Group θεωρεί τους υποψήφιους τόσο σημαντικούς όσο και τους πελάτες της. Και οι δύο αποτελούν ζωτικό κομμάτι στην αμοιβαία επιτυχία της εταιρείας μας – εταιρεία σας και της καριέρας σας. Θεωρούμε ότι τόσο οι πελάτες όσο και οι υποψήφιοι προς εργασία αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ύπαρξης και της συνέχειας μας. Οι σχέσεις μας στηρίζονται και διαπνέονται από αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Αξιοπιστία - συνέπεια: Με μια έμπειρη ομάδα συμβούλων, παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση πρόσβαση με υψηλά καταρτισμένους υποψηφίους με τη βεβαιότητα ότι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις τους θα αντιμετωπιστούν/ καλυφθούν με επαγγελματισμό και συνέπεια. Υπολογίζουμε στη συμβολή τους (των υποψηφίων) στην επιχείρηση και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα αναζωογονητικό περιβάλλον εργασίας που θα τους επιτρέψει να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Καινοτομία: Μέσα στις εξελίξεις, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τις νέες ιδέες γιατί θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Συνεχώς αναζητούμε καινοτόμους τρόπους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και τους στόχους των πελατών μας.

 

Στους πελάτες μας προσφέρουμε:

 • Αποτελεσματικές, άμεσες λύσεις.
 • Υψηλό επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, ανάλογα με τις απαιτήσεις.
 • Ανταγωνιστικές τιμές. 

Λειτουργούμε με γνώμονα την νομιμότητα, διατηρούμε υψηλά πρότυπα ηθικής στις συναλλαγές με τους υπαλλήλους, τους πελάτες, εμπνέουμε σεβασμό ακόμη και στους ανταγωνιστές.

Στους υποψηφίους προσφέρουμε:

 • Εισαγωγή στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο/ περιβάλλον.
 • Προσωρινή ή μόνιμη εργασία με καταξιωμένες επιχειρήσεις.
 • Διασφάλιση νόμιμων δικαιωμάτων τα οποία απορρέουν από ηθικούς κανόνες δεοντολογίας.

Συμπεριφερόμαστε σε όλους τους υποψηφίους και τους υπαλλήλους με αξιοπρέπεια και σεβασμό, και παρέχουμε ίσες ευκαιρίες απασχόλησης, ανάλογα με τα προσόντα τους.

Η In Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παροχής προσωπικού και αναγνωρίζεται για το καινοτόμο ύφος και την αξιοπιστία της.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 • Να εξυπηρετούμε τις ανάγκες του πελάτη παρέχοντας άμεσες και αποδοτικές λύσεις.
 • Να δημιουργήσουμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους υποψηφίους και να τους βοηθήσουμε να ενταχθούν στις επιχειρήσεις που επιθυμούν ώστε μέσα από αυτές να εκπληρώσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.
 • Να φροντίζουμε πάντα για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας στοχεύοντας στην όλο και μεγαλύτερη ποιότητα.

Οι έξυπνες λύσεις και η εμπειρία των ανθρώπων μας είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε προκειμένου να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις όποιες απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Θέλουμε να είμαστε η επιχείρηση που θα επιλέξετε.

Η In Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παροχής προσωπικού και αναγνωρίζεται για το καινοτόμο ύφος και την αξιοπιστία της.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 • Να κερδίζουμε την αξιοπιστία των πελατών μας.
 • Με συνέπεια να ξεπερνάμε τους στόχους μας.
 • Να κερδίζουμε τον σεβασμό των ανταγωνιστών μας.
 • Να χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού με πελάτες μας.
 • Να εξασφαλίζουμε τη συνεχεία των συνεργασιών μας παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα με αμεσότητα και ποιότητα.

Αγγελίες

Κλάδος: Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων
Έτος Ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2017 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework