ΑΜΑΛΘΕΙΑ

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ στον χώρο της εστίασης ξεκίνησαν το έτος 1969.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Οργάνωση και λειτουργία χώρων μαζικής σίτισης (σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Νοσοκομεία κ.α.)
  • Οργάνωση και λειτουργία Κυλικείων - Αναψυκτηρίων
  • Catering Εκδηλώσεων (όπως Επαγγελματικά Γεύματα,Γάμος, Βάφτιση, Πάρτυ, Εγκαίνια κλπ)
  • Παρασκευή έτοιμου φαγητού, μικρο-γευμάτων, σάντουιτς
  • Επεξεργασία και τυποποίηση κρεατοσκευασμάτων
  • Οργάνωση και λειτουργίαΕστιατορίων

Με παρουσία σε τουλάχιστον 30 πόλεις της Ελλάδος και με λειτουργία περισσοτέρων από 40 καταστημάτων, η Εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μαζικής σίτισης. Έχει συμβόλαια με (8) οκτώ Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα σε όλη τη χώρα και (3) τρία Νοσοκομεία. Σιτίζει δε ημερησίως περίπου 30.000 φοιτητές και 1.400 ασθενείς.

Η μακρόχρονη εμπειρία, η πολυετής συνεργασία με Ιδρύματα, η οργάνωση, η ποιότητα των υπηρεσιών και η φερεγγυότητα διασφαλίζουν την άψογη λειτουργία όλων των τομέων δραστηριοποίησης της Εταιρείας.Η επιχείρηση είναι προσανατολισμένη στην παροχή Υπηρεσιών Υψηλών Προδιαγραφών Ποιότητας.

Κινητήριος δύναμη της Εταιρείας είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι υπερβαίνουν τους 750 εξειδικευμένους και έμπειρους υπαλλήλους και εργατοτεχνίτες, ενώ απασχολούνται και Τεχνολόγοι Τροφίμων, Επόπτες Δημόσιας Υγείας και Ιατρός Υγιεινολόγος - Διαιτολόγος, Ιατροί εργασίας και Τεχνικοί ασφαλείας για το σύνολο των καταστημάτων, ώστε να διασφαλίζεται ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας.

Το σύνολο των καταστημάτων με αυτοτελή λειτουργία υπερβαίνει τα σαράντα. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές του συστήματος υγιεινής διασφάλισης τροφίμων HACCP.

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης: 1969
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kobatsiaris.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr