Δ. Στεργίου - Αρτοζαχαροπλαστεία

Η αλυσίδα Αρτοποιΐας – Ζαχαροπλαστικής «D.Stergiou» δίνει το νόστιμο στίγμα της στις περιοχές του Χαλανδρίου, του Καματερού, των Άνω Λιοσίων, του Περιστερίουκαι πρόσφατα στη Λεωφόρος Θρακομακεδόνων στην περιοχή Αχαρναί, έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα… να προσελκύσει ένα πραγματικά μεγάλο μέρος της αγοράς με προϊόντα εκλεκτής ποιότητας!

Έχοντας προσφάτως ιδρύσει μια νέα υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα Αρτοποιΐας &Ζαχαροπλαστικής στην περιοχή Αχαρναί, αλλά και διατηρώντας την υπάρχουσα μονάδα στα Άνω Λιόσια φροντίζει καθημερινά να σας προσφέρει φρέσκιες δημιουργίες με μοναδικό food style. Οι μονάδες μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, με έμπειρους αρτοποιούς και σεφ ζαχαροπλάστες, πληρώντας πάντα όλες τις προδιάγραφες του HACCP.

Καθημερινά παράγονται και διατίθενται σε όλα τα καταστήματα μας φρέσκο και ζεστό ψωμί, κουλουράκια, σφολιατοειδή, κέικ και τσουρέκια καθώς και φρεσκότατα γλυκά από προσεγμένες πρώτες ύλες και συνταγές με έμπνευση και μεράκι. Επίσης υπέροχα ροφήματα για όλα τα γούστα με φρεσκοαλεσμένο ελληνικό καφέ, μοναδικές ποικιλίες καφέ Arabica όπου καβουρδίζονται κάθε εβδομάδα και δίνουν ξεχωριστό πλούσιο άρωμα και γεύση σε κάθε espresso.

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://dstergiou.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr