Ι & Κ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

H I&K Μηχανική Ηλεκτρικών Συστημάτων ιδρύθηκε το 2003 από ηλεκτρολόγους μηχανικούς απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, με εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρικών συστημάτων-πινάκων στη Γερμανία και μακροχρόνια παρουσία σε θέσεις ευθύνης σε βαριά βιομηχανία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μία από τις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις κατασκευής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παραγωγής ηλεκτρικών συστημάτων στην Ελλάδα. Με απόλυτη αίσθηση της ευθύνης που φέρει ο κατασκευαστής ενός ηλεκτρικού συστήματος και δίνοντας μεγάλο βάρος στην ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, κατάφερε πολύ σύντομα να κερδίσει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς και να αναπτυχθεί εκτός ελληνικών συνόρων.

Σημείο αναφοράς για την Εταιρεία θεωρείται το τέλος του 2009 οπότε και έγινε η μετεγκατάστασή της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην βιομηχανική Περιοχή Λακκώματος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

H I&Κ Μηχανική ηλεκτρικών συστημάτων συνεχίζει μέχρι σήμερα να κατασκευάζει ηλεκτρολογικούς πίνακες και να παράγει ηλεκτρικά συστήματα αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία σχεδιασμού και παραγωγής που υπάρχουν σε παγκόσμια κλίμακα.

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.ikmichaniki.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework