ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία Σπύρου είναι η εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης του Σπύρου Σπύρου, η οποία ιδρύθηκε το 1947 στην Αθήνα με αντικείμενο τη λιανική πώληση σπόρων, φυτοφαρμάκων, γεωργικών εργαλείων, μηχανημάτων, καθώς και γεωργικών εκδόσεων και βιβλίων.

Το 1960 ιδρύθηκε η "Αγροτικός Οίκος Σπύρου & Υιός Ο.Ε." η οποία το 1977 μετατράπηκε σε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, λειτουργώντας με την επωνυμία "Σπύρος Σπύρου & Υιός Ε.Π.Ε. - Αγροτικός Οίκος".

Στα χρόνια που ακολούθησαν η Εταιρεία ανέπτυξε την εμπορία σπόρων σποράς κηπευτικών ειδών και προσέφερε στη γεωργία μας εξελιγμένους σπόρους υβριδίων κηπευτικών ειδών.

Από το 1980 άρχισε τη σταδιακή διείσδυσή της στον τομέα των σπόρων φυτών μεγάλης καλλιέργειας, αξιοποιώντας εξαιρετικά τις δυνατότητες που παρείχε η κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου.

Μετά το 1990 στράφηκε δυναμικά προς την έρευνα, τη σποροπαραγωγή, την επεξεργασία του σπόρου σποράς, τη βιομηχανική παραγωγή σποροφύτων και διεύρυνε τις δραστηριότητές της στις αγορές των χωρών της ευρύτατης Μεσογείου.

Σήμερα, η Εταιρεία ΣΠΥΡΟΥ αναπτύσσει δραστηριότητες έρευνας, παραγωγής και διανομής στον τομέα των Σπόρων Σποράς Φυτών Μεγάλης Καλλιέργειας, των Σπόρων Σποράς Κηπευτικών, των Σποροφύτων Κηπευτικών, Αγροεφοδίων και Λιπασμάτων.

Η αυξημένη αποτελεσματικότητα της Εταιρείας ΣΠΥΡΟΥ, οι συνεχείς επενδύσεις και ο προσανατολισμός στην έρευνα και την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων, (σπόρων σποροφύτων και λιπασμάτων), υψηλής ποιότητας, της εξασφαλίζουν την πρωτοπορία, την αυτοδυναμία, την αυτοδιαχείριση και την εδραιώνουν ως μία από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου.

Αγγελίες

Κλάδος: Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.spirou.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr