H Digital Content ΑΕ (DigiCon) ιδρύθηκε το 2000 με στόχο τη δραστηριοποίηση στον επιχειρηματικό χώρο του διαδικτύου. Ανάμεσα στα projects με τα οποία ασχολήθηκε σημαντικότερη θέση έχουν τα e-books και η υπηρεσία e-bookshop.gr που λειτουργεί από το 2000 προσφέροντας βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.
Το 2016 η εταιρεία δημιούργησε εκδοτικό κλάδο και σήμερα έχει να επιδείξει μια αξιόλογη παρουσία στο χώρο εκδίδοντας σειρά περιοδικών για Σταυρόλεξα & Su-doku αλλά και έντυπα σε άλλους χώρους όπως το ‘Minimarket‘ ή το ‘Greek Vegan‘.
Το 2017 η εταιρεία δημιούργησε την υπηρεσία MyBoxes.gr και ξεκίνησε την οργανωμένη διάθεση Θεματικών Κουτιών σε διάφορους χώρους.
Το 2020 η εταιρεία δημιούργησε την υπηρεσία NewsStand.gr, ένα ‘Ηλεκτρονικό Περίπτερο’ που επιτρέπει την παραγγελία παλιότερων και νέων τευχών καθώς και την αγορά συνδρομής σε οποιοδήποτε περιοδικό διατίθεται από το NewsStand.