ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 2007 και έχει έδρα στο Χαϊδάρι, Αϊδινίου 26 και Καραϊσκάκη.

Από την αρχή το γραφείο διακρίθηκε για το δυναμισμό του, που οφείλεται στην ομάδα στελεχών που το πλαισιώνουν τους κκ. Μιχάλη Αδαμάκη, Γιάννη Αδαμάκη, Βασίλη Αργυρόπουλο, Μανώλη Γεωργιάδη, Σταύρο Ντεμερτζή.

Στο γραφείο μας απασχολούνται περισσότερα από πενήντα άτομα εκ των οποίων τριάντα πέντε καταξιωμένοι και άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, έτοιμοι να προσφέρουν ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μέχρι σήμερα χιλιάδες είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία πρόσθετης σύνταξης , την εξασφάλιση του εισοδήματος τους, την εξασφάλιση της οικογένειας τους , τις σπουδές των παιδιών τους, την κάλυψη της υγείας τους, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων τους και την εξασφάλιση των επιχειρήσεων τους.

Από την ίδρυση του το 2007 έως και σήμερα παραμένει στην 1η θέση των γραφείων, στην επιθεώρηση του Παναγιώτη Γλεντή, καθώς και στις πρώτες θέσεις, σε επίπεδο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το 2010 δημιούργησε ένα νέο γραφείο, με διευθυντή τον κ. Γιάννη Γεωργιάδη, που πλαισιώνεται από αξιόλογα στελέχη.

«Επιδίωξη μας είναι η συνεχής ανάπτυξη, η δημιουργία νέων ομάδων, γραφείων, η ανάπτυξη όλο και καλύτερων επαγγελματιών και να αγγίξουμε το όραμα μιας επιτυχημένης επιθεώρησης. Ίσως η λέξη πρωταθλητισμός να περικλείει ένα μεγάλο μέρος από αυτό που αποκαλούμε στόχο»

Ως βασικότερο μέσο για να φτάσει στους στόχους του το γραφείο, είναι το άριστο κλίμα που υπάρχει μέσα στο γραφείο, η ποιότητα και η χημεία των στελεχών και η συναδελφικότητα.

Βασικά όπλα είναι, η καθημερινή εκπαίδευση και υποστήριξη όλων των συνεργατών, παλαιών και νέων, η αλληλεγγύη αλλά και η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται με την Εθνική Ασφαλιστική.

«Επιδίωξη μας είναι η συνεχής ανάπτυξη, η δημιουργία νέων ομάδων, γραφείων, η ανάπτυξη όλο και καλύτερων επαγγελματιών και να αγγίξουμε το όραμα μιας επιτυχημένης επιθεώρησης.
Ίσως η λέξη πρωταθλητισμός να περικλείει ένα μεγάλο μέρος από αυτό που αποκαλούμε στόχο»

Αγγελίες

Κλάδος: Ασφαλιστικές
Έτος ίδρυσης: 2007
Αριθμός εργαζομένων: 50
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr