Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΕΕ

Η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις στον χώρο του αυτοματισμού γραφείου. Συμπλήρωσε 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο των φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτικών και μετεκτυπωτικών μηχανημάτων. 

Η επιτυχημένη της πορεία, βασίστηκε και εξακολουθεί να  βασίζεται στο τρίπτυχο άριστη γνώση του αντικειμένου, άμεσο και συνεπές service και σωστές επιλογές εταιρειών αντιπροσώπευσης. Αυτός ο συνδυασμός είναι που επιτρέπει στην Π. Αρβανίτης ΑΕΕ να έχει πάντα τις σωστές και κατάλληλες προτάσεις για τους συνεργάτες της.

Ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που εμπνέει η εταιρεία σε μεγάλους κατασκευαστές σε διεθνές επίπεδο, είναι η επιλογή της ως αποκλειστικού αντιπροσώπου για τον Ελλαδικό χώρο, από εταιρείες όπως η Develeop, Unibind, Pantum, Kobra κ.ά.

Στην προσπάθεια της να βελτιώσει τις υπηρεσίες της, ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαδικασίες, πιστοποιούμενη από τo 2004, από τον Οίκο TUV για την ποιότητα εξυπηρέτησης και διαχείρισης κατά το Διεθνές πρότυπο ISO9001.

Τέλος, η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ συμμετέχει στην περιβαλλοντική προστασία χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς τον χειριστή και προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμα ώστε να περιορίζεται η μόλυνση του περιβάλλοντος.

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.arvanitis-p.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework