MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ

...

Αξίες

  • Πάθος για Καινοτομία
  • Συνέπεια, ειλικρίνεια, & σεβασμός προς τους πελάτες
  • Ομαδική εργασία
  • Πρωτοπορία στη σκέψη αλλά και στην πράξη
  • Ταχύτητα & Ευελιξία

Οι αξίες αυτές, θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας και του οράματος της MLS, αποτελούν τις βάσεις χάρη στις οποίες η εταιρία αποτελεί την πρώτη επιλογή των καταναλωτών και ένα πραγματικά αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις.

Φιλοσοφία

‘‘Το πάθος για καινοτομία & δημιουργία πηγάζει από το πάθος για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.’’

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η MLS έχει διατυπώσει και ακολουθεί συγκεκριμένους στόχους, οι οποίοι συμβάλλουν στη διαρκή ενίσχυση εμπιστοσύνης και προτίμησης των πελατών στα προϊόντα της.

Στόχοι:

  • Ενίσχυση της πελατειακής πίστης μέσω της συνεχούς ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, που εγγυώνται τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τους πελάτες, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής τους.

  • Διατήρηση της ηγετικής θέσης στην αγορά μέσω της διαρκούς ανάπτυξης καινοτομικών, χρήσιμων προϊόντων και λύσεων στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και της επέκτασης σε νέους τομείς.

  • Συνεχής ανάπτυξη πάνω σε υγιείς βάσεις μέσω της οποίας υποστηρίζεται η έρευνα και η ανάπτυξη, δημιουργείται αξία για τους μετόχους και προάγεται η συνολική ευημερία και πρόοδος.

  • Ικανοποίηση των Ανθρώπων της προσφέροντας ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με ευκαιρίες, προοπτικές ανάπτυξης, και επιβράβευση της θετικής συνεισφοράς τους.

Προϊόντα

Έχοντας υιοθετήσει αμιγώς πελατοκεντρική πολιτική, η εταιρία δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τους πελάτες της. Η συνεχής εξέλιξη της πηγάζει από την ισχυρή της δέσμευση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D). Οι επενδύσεις στον τομέα του R&D, σε συνδυασμό με την ικανότητα ανάπτυξης καινοτομικών λύσεων, επιτρέπουν στην MLS να προσφέρει συνεχώς προηγμένα και χρήσιμα προϊόντα στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και να επεκτείνεται σε νέους τομείς που προωθούν την τεχνολογία.

...

Το 2003 ανέπτυξε το πρώτο σύστημα αυτόματης πλοήγησης της Ελληνικής αγοράς ενώ το 2005 προχώρησε στην κυκλοφορία του MLS Destinator, το οποίο αποτελεί σήμερα το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά. Παράλληλα, το 2006 βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας πρωτοπορίας αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο της πλοήγησης με την κυκλοφορία του MLS Destinator Talk&Drive, του μοναδικού συστήματος πλοήγησης με αναγνώριση φωνής. Το 2010 ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του δικού της πρωτοποριακού, διαδραστικού πίνακα αφής MLS IQBoard για να καλύψει τις σύγχρονες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στην εκπαίδευση. Από το 2011 η εταιρία εισήλθε σε νέα πορεία με στόχο την ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού με αιχμή του δόρατος το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρία προχώρησε στην είσοδο στην αγορά της Τουρκίας, της Χιλής, του Μαρόκου, της, Νιγηρίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ιορδανίας και της Κύπρου. Το 2012 η εταιρεία επέκτεινε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας λανσάροντας το πρώτο ελληνικό Android smartphone MLS iQTalk. Το ελληνικό κινητό συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής και τεχνητής νοημοσύνης ενώ με την ενσωματωμένη λειτουργία Talk&Call ο χρήστης λέει απλώς το όνομα που θέλει να καλέσει και το MLS iQTalk πραγματοποιεί την κλήση για εκείνον. Το επόμενο smartphone της εταιρίας MLS iQTalk Crystal κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013 και ενσωματώνει επιπλέον τη λειτουργία Talk&SMS με την οποία ο χρήστης υπαγορεύει το περιεχόμενο του μηνύματος, το MLS smartphone το γράφει για εκείνον και το στέλνει. Συνεχίζοντας να επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, η MLS ανέπτυξε τη νέα λειτουργία Talk&Post για το Facebook η οποία ενσωματώνεται στο MLS iQTalk King.  Με το Talk&Post για το Facebook ο κάτοχος του MLS iQTalk King μπορεί να κάνει post στο Facebook μόνο με τη φωνή του. Απλά λέει το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall του. Επιπλέον, το ειδικό πλήκτρο Talk&Post στο MLS Keyboard, του επιτρέπει να σχολιάζει (comment) και να στέλνει μήνυμα (chat), με τη φωνή του. Το Νοέμβριο του 2013, εισήχθη στην αγορά το MLS iQTalk Crystal max, το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας στις 4,5’’ και ενσωματώνοντας τη μοναδική λετουργία Talk&Email η οποία επιτρέπει στο χρήστη να υπαγορεύει το email του και εκείνο να γράφεται αυτόματα στο τηλέφωνό του. Τον Ιανουάριο του 2014 λάνσαρε το τελευταίο της τηλέφωνο, το MLS iQTalk Silk το οποίο παρέχει τη μοναδική δυνατότητα στο χρήστη να το κλειδώνει και να το ξεκλειδώνει μόνο με τη φωνή του. Με το νέο Talk&Lock, ο χρήστης αποθηκεύει απλά την εντολή που επιθυμεί, και κάθε φορά που θέλει να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό του, την προφέρει και εκείνο ανοίγει για αυτόν. Αλλά μόνο για αυτόν καθώς αναγνωρίζει τη μοναδική χροιά της φωνής του χρήστη.

Το 2013 η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην αγορά των tablets, λανσάροντας το πρώτο ελληνικό tablet με λειτουργικό σύστημα Android, το MLS iQTab. Το MLS iQTab περιλαμβάνει την τεχνολογία Talk&Post για το Facebook ενώ επιπλέον ενσωματώνει τη λειτουργία Talk&Email που απλά λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα αποφεύγοντας τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση των emails. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία κυκλοφόρησε επιπλέον τρία tablets, το MLS iQTab 3G, MLS iQTab King και το MLSiQTab Crystal alu. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησε το MLS iQTab navi με ενσωματωμένο το μοναδικό MLS Destinator Talk&Drive για να σε πλοηγεί όπου επιθυμείς. Το τελευταίο της tablet, το MLS iQTab Astro 3G είναι το πρώτο tablet της εταιρίας με οθόνη 7,85’’ προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες, από την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων μέχρι τη λειτουργίαfamily η οποία δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης πολλών χρηστών από ένα και μόνο MLS iQTab Astro 3G.

Σημειώνεται ότι η εταιρία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την ανάπτυξη των προϊόντων της αλλά και από τη συμμετοχή της σε δεκάδες σχετικά ερευνητικά έργα, παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της σε τρίτους φορείς για την ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών στους τομείς της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, της γλωσσικής τεχνολογίας, της τηλεματικής αλλά και των multimedia εφαρμογών.

...

 

 

...

Αγγελίες

Κλάδος: Πληροφορικής-Τεχνολογίας
Έτος Ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2017 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework