ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ιατρική Φροντίδα Κρήτης

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης λειτουργεί από το 1995 ως ένα ιδιωτικό, άρτια εξοπλισμένο πολυϊατρείο που προσφέρει πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο. Σκοπός της ίδρυσής της είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών κάτω από άριστες συνθήκες, με φροντίδα, συνέπεια και επιστημονική πληρότητα.

Αποστολή της είναι η πρόληψη και η θεραπεία των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, σε ένα φιλικό περιβάλλον, που δημιουργείται από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Η Ιατρική Φροντίδα Κρήτης βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου, στα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Χερσονήσου, Μαλίων, Σταλίδας και Ανάληψης και αποτελεί το παλιότερο και πιο σύγχρονο, σήμερα Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο στην περιοχή.

Καλύπτει σχεδόν το σύνολο των ειδικοτήτων της ιατρικής επιστήμης για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων υγείας, προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων, παρέχει υπηρεσίες βραχείας νοσηλείας καθώς και τμήμα εναλλακτικής ιατρικής.

Ο πλήρης τεχνολογικός μας εξοπλισμός τελευταίας γενιάς και το έμπειρο, εξειδικευμένο, πολύγλωσσο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εγγυάται στους ασθενείς ασφαλή και υπεύθυνο διαγνωστικό έλεγχο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.

Οι χώροι μας είναι υψηλής αισθητικής, παρέχουν άνεση και λειτουργικότητα και συντελούν στη δημιουργία ενός οικείου και ζεστού περιβάλλοντος. Είναι εξοπλισμένοι με πλήρη κλιματισμό, δίκτυο πυρασφάλειας και γεννήτριες για να διασφαλίζεται, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, η απρόσκοπτη λειτουργία του Ιατρικού Κέντρου.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης: 1995
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://cretanmedicare.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr