ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ

Η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την εμφιάλωση και διάθεση φυσικού μεταλλικού νερού η οποία ξεκίνησε το 2011.
Σε υψόμετρο 1450μ., σε ένα παρθένο ορεινό τοπίο, ανεπηρέαστο από ανθρώπινες παρεμβάσεις, αναβλύζει το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» όπου γίνεται η επιτόπια εμφιάλωσή του. Τηρώντας τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης και διανομής του φυσικού μεταλλικού νερού, στόχος της εταιρείας αποτελεί η προσφορά ενός προϊόντος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νερά της Ευρώπης.
Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κυρίως στην Ήπειρο και την Κέρκυρα, ενώ επεκτείνεται συνεχώς με στόχο την κάλυψη όλης της Ελλάδας, αλλά και χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Κύπρος, η Αλβανία, η Κίνα, τα ΗΑΕ και η Σαουδική Αραβία.

Έχοντας ως σύμμαχο την άριστη ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού, όραμά μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές όλου του κόσμου να γευθούνένα απαράμιλλο, εξαιρετικό νερό, τόσο ξεχωριστό σεποιότηταόσο και σεγεύση.
Ανοίγοντας, λοιπόν, ένα μπουκάλι Νερό Κωστηλάτα και δοκιμάζοντας την αξεπέραστη φρεσκάδα του, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα από την πηγή του.
Αυτό αποτελεί πραγματικά μια καθημερινή πρόκληση για την εταιρεία μας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό για τον ανθρώπινο οργανισμό, το νερό,στο αποκορύφωμα της ποιότητάς του.

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης: 2007
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://pigeskostilata.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr