ΚΥΦΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε

Η «Κυφίδης Χριστόφορος και ΣΙΑ ΕΕ» είναι μια εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών. Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1919 και συνεχίζοντας την παράδοση με εκπρόσωπό της τον απόγονο τέταρτης γενεάς, Χριστόφορο Κυφίδη.

Βασιζόμενος στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση, με σπουδές ειδίκευσης στη Γερμανία, πτυχίο στην κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών βοηθημάτων και στην επιμονή, την εργασία και τις αξίες που πάντα είχε σαν αρχή, οδηγήθηκε στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Οι δραστηριότητές μας καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από μόνο εφαρμοσμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση κάθε εξειδικευμένου η μη θέματος που σας απασχολεί. Οι υπηρεσίες μας παρουσιάζονται με εξειδικευμένους τρόπους και περιλαμβάνουν σχεδιασμό και εφαρμογές με κύριο και βασικό στόχο την ποιότητα, τη συνέπεια και διεκδίκηση τής στρατηγικής συνεργασίας.

Οι προτάσεις μας δεν είναι θεωρητικές αλλά χρήσιμες και πρακτικές στα πλαίσια των δυνατοτήτων κάθε μοναδικού πελάτη .Η δεοντολογία μας εστιάζεται στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του οποιουδήποτε συνεργάζεται μαζί μας. Η φιλοσοφία μας δεν είναι να δουλεύουμε μόνο για τους πελάτες μας αλλά να συνεργαζόμαστε με αυτούς. Πρόθεσή μας η πλήρη κατανόηση τού χώρου του πελάτη. Η στενή συνεργασία μαζί του. Η σωστή καθοδήγηση.

To όραμά μας για το μέλλον:

  • Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο στην πλήρη αποκατάστασή του στο κοινωνικό σύνολο.
  • Να δημιουργούμε σταθερές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
  • Να παρέχουμε υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο. Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των

προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 13485:2016, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA, έναν από τους εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης στον κόσμο να πραγματοποιούμε ό,τι υποσχόμαστε.

Η πλούσια ιστορία του ορθοπεδικού μας οίκου ξεκινά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στην Κωνσταντινούπολη, όταν ο Αθανάσιος Κυφίδης, ορθοπεδικός, εξαιρετικός άνθρωπος και τεχνίτης,με αγάπη για τον άνθρωπο, πίστη στην επιστήμη και εμμονή στην ποιότητα, ίδρυσε την ορθοπεδική εταιρία ΚΥΦΙΔΗΣ.

Ο Α. Κυφίδης απολάμβανε απόλυτου σεβασμού από την ιατρική κοινότητα, ήταν πάντα πρωτοπόρος και στήριξε την τέχνη του με πολλή αναγνώριση και αγάπη από τον κόσμο. Σας παραθέτουμε μερικές μόνο συνεργασίες της μακρόχρονης αυτής παράδοσης που μας κάνει υπερήφανους μέχρι τώρα, την 4η γενιά.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.kifidis-orthopedics.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr