ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Εταιρειών FOURLIS. O Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών ο οποίος έφερε την IKEA στην Ελλάδα το 1999 ιδρύοντας την HOUSEMARKET A.E.

Ο στόχος της HOUSE MARKET είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην λιανική αγορά επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού όπου δραστηριοποιείται.

Το όραμα της IKEA είναι να δημιουργήσει μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι για όλους, προσφέροντας καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά έπιπλα καθώς και είδη οικιακού εξοπλισμού σε προσιτές τιμές.

Σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (2 στην Αθήνα, 1 στην Θεσσαλονίκη, 1 στη Λάρισα, 1 στα Ιωάννινα). Επίσης λειτουργούν 6 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών στη Ρόδο, την Πάτρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, την Κομοτηνή, την Καλαμάτα.

Παράλληλα συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ, αξιολογώντας συγχρόνως την πιθανή επέκταση του δικτύου μας τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Άνθρωποί μας αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξή μας.

Με πίστη στην αποστολή μας για το Ανθρώπινο Δυναμικό έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο, οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά. Βασιζόμαστε στους Ανθρώπους μας, στον ενθουσιασμό τους, την αφοσίωση τους και τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ασφαλή εργασία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της HOUSE MARKET Α.Ε. ανέρχεται σήμερα σε 2.300 υπαλλήλους και όλοι μοιράζονται τις 8 βασικές αξίες της ΙΚΕΑ, οι οποίες είναι ο οδηγός μας για όλες μας τις πράξεις.

  1. Ομαδικότητα
  2. Απλότητα
  3. Συναίσθηση του κόστους
  4. Ανανέωση και συνεχής βελτίωση
  5. Διαφορετικός και ουσιαστικός τρόπος σκέψης
  6. Φροντίδα για τον άνθρωπο και τον πλανήτη
  7. Ανάθεση και αποδοχή ευθυνών
  8. Ηγεσία μέσω παραδείγματος

Εάν ταυτίζεστε με τις παραπάνω αξίες και θέλετε να γίνετε μέλος μιας μεγάλης και δημιουργικής ομάδας στείλτε μας το βιογραφικό σας και θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά.

Γιατί …

“Tα περισσότερα δεν τα έχουμε κάνει ακόμη - Ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά μας...”

Ingvar Kamprad – ιδρυτής της ΙΚΕΑ.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.ikea.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr