Χίος ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ

Η εταιρεία XIOΣ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1983 από τον Αναστάσιο Χίο και ασχολείται με την κατασκευή-εισαγωγή-εξαγωγή ειδών οικιακής χρήσεως.Κατέχει την υψηλότερη θέση στον τομέα της, στην ελληνική αγορά έχοντας στο ενεργητικό της μία συνεχώς ανοδική πορεία που αναγνωρίζεται και καταξιώνεται σε διεθνές επίπεδο.

Η έδρα της εταιρείας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 8000 τ.μ. στον Κόκκινο Μύλο-Αχαρναί Αττικής και διαθέτει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών καθώς και μόνιμο εκθετήριο όλων των ειδών.

Στην ευρεία γκάμα προϊόντων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων είδη μπάνιου, χαλιά, ταπέτα, ποδόμακτρα, τραπεζομάντηλα, έτοιμα και σε ρολλά, δάπεδα πλαστικά, μαξιλάρια καθισμάτων, λευκά είδη,είδη ΙΝΟΧ, μικροέπιπλα, είδη αποθήκευσης-συσκευασίας, οικιακά είδη, εποχιακά και επαγγελματικά είδη.

H ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την ελληνική αγορά μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου πωλήσεων και προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία σε είδη και σε σχέδια που διαρκώς ανανεώνονται, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές και την εξυπηρέτηση που είναι πρώτη προτεραιότητά της.

Αγγελίες

Κλάδος: Διάφορες
Έτος ίδρυσης: 1983
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://chioshellas.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr