ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ

Η AKRITAS είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρίες του ελληνικού κλάδου παραγωγής τεχνητής ξυλείας, που διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της , τη δυναμικότητα της, την ισχυρή οργανωτική δομή της, και τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται.

Το κύρος και η αξιοπιστία της έχουν αναγνωριστεί σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας της, ενώ συνεχίζει να <<χτίζει>> την εξέλιξή της με σταθερά και σίγουρα βήματα.

Η ΑΚRITAS, η οποία απασχολεί σήμερα περισσότερα από 300 άτομα, ιδρύθηκε το 1977 και η παραγωγικές της εγκαταστάσεις είναι εγκατεστημένες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Δραστηριοποιείται στους κλάδους της παραγωγής προϊόντων μοριοσανίδας, επικάλυψης τεχνητής ξυλείας με μελαμίνη και ξυλόφυλλα και παραγωγής ημιέτοιμων στοιχείων επίπλων (πορτάκια κουζίνας-πάγκοι) με την ονομασία POLYTHETA® ενώ προσέθεσε την σειρά προϊόντων ΑRTIKA®, καθώς και το πρωτοποριακό υλικό EVROPANEL.

Όλα τα προϊόντα ΑKRITAS καλύπτουν διεθνή πρότυπα ποιότητας. H παραγωγή είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001-2008.

Το εμπορικό δίκτυο της AKRITAS εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα με κύριες βάσεις τα γραφεία πωλήσεων της Βόρειας Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη και το γραφείο πωλήσεων της Νοτίου Ελλάδας στην Αθήνα. Η AKRITAS έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στο εξωτερικό με ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων,το οποίο εδρεύει στην Ν. Αγχίαλο Θεσσαλονίκης. Οι εξαγωγές της πραγματοποιούνται στις χώρες των Βαλκανίων και της Μ. Ανατολής.

Από τον Απρίλιο του 2000, η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.akritas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework