COFFEE ISLAND

Aπό το 1999 μέχρι σήμερα!

Το 1999, στο κέντρο της Πάτρας η αγάπη για τον καφέ μετουσιώθηκε σε ένα παραδοσιακό καφεκοπτείο… με μοντέρνα οπτική. Μια διαφορετική πρόταση που κατάφερε να πείσει από την πρώτη στιγμή όλους εκείνους που παίρνουν τον καφέ… στα σοβαρά. Το πρώτο Coffee Island δεν άργησε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονιάς και της τοπικής κουλτούρας.

Από τότε μέχρι σήμερα δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, άκρως ποιοτικού καφέ.

Σήμερα, η ανταπόκριση του κοινού μεταφράζεται και σε αριθμούς. Aρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η αλυσίδα μας απαριθμεί 289 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παράλληλα, θέτουμε νέους στόχους για εξάπλωση του δικτύου Coffee Island στη Ρουμανία, πέραν του πρώτου καταστήματος που λειτουργεί ήδη από τον Αύγουστο του 2012 στην πόλη της Τιμισοάρα, καθώς επίσης και στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε μη Ευρωπαϊκές χώρες.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καταναλωτών και των συνεργατών μας υιοθετήσαμε μια νέα οπτική ταυτότητα (επανασχεδιασμός λογοτύπου και packaging), σύγχρονο επικοινωνιακό προφίλ και νέο αρχιτεκτονικό ύφος στα καταστήματά μας. H επιτυχημένη συνεργασία μας με το παγκοσμίως γνωστό και καταξιωμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Κούρκουλα – Κοκκίνου μετέτρεψε τα Coffee Island σε φιλόξενα meeting places.

Σταθμοί στην πορεία μας

2006 Αποφασίζουμε να ιδρύσουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής για τη μεταποίηση του καφέ, επενδύοντας σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, κυρίως από την Ιταλία.

2009 Αρχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε στο εξωτερικό, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα Coffee Island στη Λευκωσία. Μέσα σε τρία χρόνια καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται αριθμώντας σήμερα 27 καταστήματα.

2010 Ανακαινίζουμε πλήρως τα καταστήματά μας και εντάσσουμε τις υπηρεσίες take away (Coffee on-the-go) υιοθετώντας το σημερινό concept που συνδυάζει τη ζεστασιά του παραδοσιακού καφεκοπτείου με τον αέρα και την αύρα ενός μοντέρνου espresso bar.

Αυτή η πρωτοποριακή στροφή στην πορεία μας, ικανοποίησε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και μας καταξίωσε στις συνειδήσεις τους.

2012 Δημιουργούμε δύο υπερσύγχρονες μονάδες μεταποίησης και συσκευασίας καφέ στην Πάτρα και επεκτείνουμε τις υπάρχουσες αποθήκες μας. Η επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα στο πλαίσιο της δεδομένης αύξησης της παραγωγής που προκύπτει από την συνεχόμενη επέκταση του δικτύου των καταστημάτων μας.

2013 – 2014 Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, επεκτείνοντας διαρκώς το δίκτυό μας.

Τα βραβεία μας

2012 Fast Growth Franchisor

2013 Fast Growth Franchisor

2013 Best Concept Redesign

2014 European Business Awards – National Champion

2014 European Coffee Awards – 10 best coffee chains in Southern Europe

2015 European Business Awards – National Champion

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.coffeeisland.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework