ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Όραμά μας, να βοηθήσουμε ώστε, το αγαθό της ενέργειας, να φτάσει σε όλους. Να δημιουργήσουμε νέες δυνατότητες, να διευρύνουμε τους ορίζοντες, να προσφέρουμε νέες επιλογές. Για όλους. Με κορυφαία τεχνολογία. Με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και συναίσθηση ευθύνης. Με τη δέσμευση πως μπορούμε να φέρουμε, σε κάθε σπίτι, το Μέλλον της ενέργειας. Σήμερα.

ΤΟΛΜΗ

Στον πυρήνα της σκέψης μας είναι η δημιουργία, η εξέλιξη, η καινοτομία. Δε σταματάμε να αναζητάμε νέες ιδέες, να τολμάμε αυτό που άλλοι θεωρούν αδιανόητο, να θέτουμε καθημερινές προκλήσεις, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Κοιτάζουμε ψηλά, φτάνουμε ψηλότερα!

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Κοιτάζουμε το Μέλλον με καθαρό βλέμμα και υπευθυνότητα. Γι’ αυτό, κύριο μέλημα και προτεραιότητά μας είναι το Περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη μετάβαση σε μηδενικές εκπομπές άνθρακα για τις επιχειρήσεις και εφαρμόζουμε κάθε βιώσιμη πρακτική για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Δίνουμε αξία στα απλά πράγματα. Εφαρμόζουμε την απλότητα στις δράσεις μας, στη σχέση μας με τους πελάτες, στα προϊόντα που σχεδιάζουμε, στις λύσεις που προτείνουμε. Και δίνουμε όλη μας την ενέργεια, για να γίνει η καθημερινότητα όλων, εύκολη και απλή.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με θεμέλιο, την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία μας, κάνουμε σήμερα, αυτό που όλοι θα θέλουν να κάνουν αύριο. Η πολυετής εμπειρία και το γνωστικό υπόβαθρο των ομίλων που απαρτίζουν τον ΗΡΩΝΑ, είναι η κινητήριος δύναμή μας. Το Μέλλον που θέλουμε να ζήσουμε, είναι δυνατό.

Αγγελίες

Κλάδος: Ενέργεια
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.heron.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr