ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ ΑΕ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994, κινείται στο χώρο του αυτοκινήτου (Πωλήσεις – Σέρβις – Ανταλλακτικά VW) και συνεχώς διευρύνει τους τομείς δραστηριότητάς της. Ιδρύθηκε από άτομα με μακρόχρονη πείρα στο χώρου του αυτοκινήτου. Λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια από το 1997 έως και σήμερα, και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Kosmocar Α.Ε..

Στην Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. είμαστε αφοσιωμένοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε τεχνικά άρτιες και εγγυημένες λύσεις και υπηρεσίες για την αυτοκίνηση Volkswagen.

Στο ολοκληρωμένο μας συγκρότημα λειτουργούν:

  1. Έκθεση με ετοιμοπαράδοτα σχεδόν όλα τα μοντέλα της μάρκας Volkswagen, με έμπειρους πωλητές, έτοιμους να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν τον πελάτη για τη σωστή επιλογή και τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης.
  2. Υπεύθυνο εξουσιοδοτημένο Service με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με στόχο την γρήγορη και σωστή επισκευή του αυτοκινήτου σας.
  3. Θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά με 2 χρόνια εγγύηση και ειδικές τιμές στα ανταλλακτικά 6ετίας και 10ετίας, όπως και ειδικά διαμορφωμένα πακέτα ανταλλακτικών και service.
  4. Φανοβαφείο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε είδους επισκευή και βαφή.
  5. Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλαγής.
  6. Τμήμα ενοικίασης αυτοκινήτων για οικονομική εναλλακτική μετακίνηση.
  7. Τμήμα επαγγελματικών αυτοκινήτων και οχημάτων με συμβούλευση για δυνητική μετασκευή και προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες, όπως και τμήμα εξυπηρέτησης στόλου / fleet.

Τώρα νέο κατάστημα service και στην Λεωφ. Αθηνών!

Αγγελίες

Κλάδος: Κλάδος Αυτοκινήτου
Έτος ίδρυσης: 1994
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.filosidis.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr