ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΕ

Με σταθερό βηματισμό, έντονη εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Carlsberg, αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα. Υπηρετώντας τον Σκοπό «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο!», η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό και αξιόπιστο σχήμα που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας!

Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας και την εθνική οικονομία. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και τη Ριτσώνα Ευβοίας, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται τα προϊόντα: FIX Hellas, FIX Dark, FIX 'Ανευ, Μythos, Mythos Radler, Mythos Ice, Mythos 0,0%, Kaiser, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά φυσικών αναψυκτικών της Tuborg. Ταυτόχρονα, διατηρούμε ένα ευρύ δίκτυο, που ξεπερνά τους 2.000 προμηθευτές και συνεργάτες, ενώ απασχολούμε περισσότερους από 450 εργαζομένους πανελλαδικά.

Με βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας την περαιτέρω ανάπτυξη και διεθνοποίηση των δύο μεγάλων εμπορικών μας σημάτων, Mythos και FIX, έχουμε παρουσία, μέσω της εξαγωγικής μας δραστηριότητας, σε περισσότερες από 38 χώρες και στις 5 ηπείρους, νιώθοντας υπερήφανοι για την ποιότητα και γεύση που προσφέρουν τα προϊόντα μας και στις αγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα, εισάγουμε και διανέμουμε στην Ελλάδα διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τη δανέζικη Carlsberg, τη γαλλική Kronenbourg 1664 Blanc, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, την ιταλική Angelo Poretti, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby.

Η πορεία μας σηματοδοτείται από το μεράκι και την αφοσίωση στην τέχνη της ζυθοποίησης σε συνδυασμό πάντα με την καινοτομία, το πάθος που χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους μας, αλλά και την αμοιβαία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

Εάν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και όραμα και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://olympicbrewery.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework