ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ

H εταιρία μας έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο συσκευασίας ήδη από το 1982, αρχικά με τη διανομή αυτοκόλλητων ταινιών PP και PVC στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, 35 χρόνια μετά, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για υλικά συσκευασίας, που περιλαμβάνουν όλα τα στάδια, από την ασφαλή τοποθέτηση του προϊόντος στο χαρτοκιβώτιο μέχρι και την τελική φάση της παλετοποίησης. Όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για να κάνουμε τη διαφορά στον τομέα της συσκευασίας στη χώρα μας.

Κρατάμε τις υποσχέσεις που δίνουμε στους πελάτες

Κάθε μέρα, δίνουμε υποσχέσεις στους πελάτες μας. Τους υποσχόμαστε ότι τα προϊόντα που επιλέγουν είναι διαθέσιμα, τα προβλήματά τους επιλύονται με επιστημονική προσέγγιση από τους εξειδικευμένους ανθρώπους μας και τέλος, θα λαμβάνουν τις παραγγελίες τους σε καλή κατάσταση, όπως τις περιμένουν. Σε κάθε συνεργασία μας αποδεικνύουμε ποιοι είμαστε και κρατούμε τις υποσχέσεις μας.

Οι άριστες συνεργασίες που αναπτύσσουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών, αποτελούν ένα ακόμα πλεονέκτημα στα προϊόντα των πελατών μας.

Οι αξίες μας

1. Αμοιβαίος σεβασμός:

Αντιμετωπίζουμε τους πάντες με αξιοπρέπεια και ευγένεια.

2. Ομαδική εργασία:

Αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα των ομάδων να παράγουν ανώτερα αποτελέσματα από αυτά που θα μπορούσαν να επιτύχουν τα μέλη της ομάδας μεμονωμένα.

3. Καινοτομία και επιστημονική αριστεία:

Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση, τη καινοτομία, και τη παράδοση αναβαθμισμένων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας συσκευαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

4. Συνεχής βελτίωση και ενδυνάμωση:

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν σε ένα περιβάλλον όπου συνεχώς μαθαίνουν και εξελίσσονται, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παίρνουν αποφάσεις που συμβάλλουν στην ικανοποίηση του πελάτη και στην καλή απόδοση του τμήματος.

5. Δέσμευση ως προς την ικανοποίηση πελατών:

Παραδίδουμε στους πελάτες μας όσα τους υποσχόμαστε, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους.

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης: 1982
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.theodoroubros.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework