ΚΕΧΑΓΙΑΣ Ι. ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Κεχαγιάς γεννήθηκε στο Πέραμα το 1975, οπού και ζει μέχρι σήμερα.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του σε σχολεία της πόλης μας, συλλέγοντας πληθώρα βραβείων και αριστείων.

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αποφοίτησε ως 1ος και μοναδικός αριστούχος κερδίζοντας πολλές υποτροφίες και κληροδοτήματα από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Παραγωγικών και Τεχνοοικονομικών Συστημάτων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μετέπειτα η στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος λοχίας στο Πυροβολικό σώμα του Ελληνικού Στρατού Ξηράς.

Εργάστηκε 5 χρόνια στην ελληνική χημική βιομηχανία (χρώματα, βερνίκια, φάρμακα) ως προϊστάμενος παραγωγής, υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου και έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Συνεργάστηκε με αρκετά φροντιστήρια δευτεροβάθμιας, αλλά και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει 20 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με την ομαδική διδασκαλία.

Από το 2011 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στο Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου στίβου Σ.Ε.Δ.Α.Σ. Περάματος, ενώ από το 2012 είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ).

Ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας της «Δια Βίου Εκπαίδευσης» πρόσφατα ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό του τίτλο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο πρόγραμμα της «Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων» υπό την επίβλεψη του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται συστηματικά με την αερόβια άθληση και το τρέξιμο συμμετέχοντας σε αρκετούς λαϊκούς αγώνες δρόμου αντοχής. Έχει τερματίσει συνολικά 12 μαραθώνιους αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συνολικά έχει λάβει μέρος σε 300 και πλέον αγώνες δρόμου από 1.500 έως 50.000 μέτρα με αρκετές διακρίσεις.

Ο Πολυχώρος:

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των καιρών δημιουργήσαμε διαχρονικά έξι (6) αυτόνομες, αλλά και συγχρόνως άριστα συνεργαζόμενες μεταξύ τους μονάδες που προσφέρουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πολιτισμό:

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης

Φροντιστήριο (Λύκειο – ΕΠΑ.Λ.): Με έμπειρους καθηγητές, άρτιο εξοπλισμό, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικές εκδόσεις αλλά και με φιλικό παιδαγωγικό τρόπο προσαρμοσμένο στο νέο σύστημα εξετάσεων οδηγούμε τους μαθητές μας να ξεπεράσουν τον πήχη και να πετύχουν στις σχολές που επιθυμούν.

Κέντρο Μελέτης

Κέντρο μελέτης για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου: Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βοηθούν τους μικρούς μας μαθητές να είναι κάθε μέρα άριστα προετοιμασμένοι για το σχολείο τους. Ταυτόχρονα οι καθηγητές μας αποκτούν ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε μαθητής και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και το διάστημα των εορτών εστιάζουμε στα σημεία αυτά με επαναληπτικές ασκήσεις σε κάθε ενότητα.

Ξένες Γλώσσες

Κέντρο Ξένων Γλωσσών: Η άριστη συνεργασία με τους μαθητές μας καθώς και η εμπειρία μας στην εκπαίδευση, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός αυτόνομου Κέντρου Ξένων Γλωσσών που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες (φοιτητές, γονείς, εργαζόμενους). Στο Κέντρο μας διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Ρώσικα από έμπειρους, πτυχιούχους καθηγητές εξειδικευμένους ανά επίπεδο. Στόχος μας η άρτια προετοιμασία των μαθητών και η απόκτηση των αντίστοιχων τίτλων σπουδών – πτυχίων στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Πληροφορική

Κέντρο Πληροφορικής: Το Κέντρο Πληροφορικής λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δώδεκα (12) χρόνια και οι επιτυχίες μας στις πιστοποιήσεις (KeyCert, ECDL, ICT, Unicert) τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες αγγίζουν το 100%. Παράλληλα, παρέχουμε τη δυνατότητα εξειδικευμένων προγραμμάτων (γλώσσες προγραμματισμού, σχεδιαστικά προγράμματα, Photoshop, Λογιστικά Προγράμματα κτλ.).

Δια βίου μάθηση

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης ΚΕΧΑΓΙΑΣ είναι επίσημα αδειοδοτημένος ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) και υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους καθώς και μαθήματα υποστήριξης για Φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Δημιουργική Απασχόληση: Απευθύνεται σε: 1) παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου τα οποία μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά παρακολουθώντας προγράμματα Ζωγραφικής, Κοσμήματος, Χειροτεχνίας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους ώστε να μπορούν οι γονείς είτε να εργασθούν χωρίς άγχος είτε να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους εκτός σπιτιού. 2) Ενήλικες οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: Ζωγραφική, Δημιουργία Κοσμήματος, Μαθήματα Χειροτεχνίας, Θεατρικό Εργαστήρι.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης «ΚΕΧΑΓΙΑΣ» και σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, ώστε να δείτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας αλλά και να μας επισκεφτείτε στο νέο υπερσύγχρονο χώρο μας, σε ένα ιδανικό περιβάλλον μάθησης με πράσινο και ηρεμία αλλά και με πρωτοποριακά μέσα διδασκαλίας, γνωρίζοντας από κοντά τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Στον φροντιστηριακό μας οργανισμό ανήκουν δύο (2) προς το παρόν διδακτήρια:

1) Στο Πέραμα: Μακεδονίας 40, τηλ: 210 4414526

2) Στη Δραπετσώνα: Χαντζοπούλου 9Β, τηλ: 6977 593610

Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kexagias.edu.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr