ΚΕΧΑΓΙΑΣ Ι. ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Λίγα λόγια για τον ιδρυτή

Ο Χρήστος Κεχαγιάς γεννήθηκε στο Πέραμα, οπού και ζει μέχρι σήμερα.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του σε σχολεία της πόλης μας, συλλέγοντας πληθώρα βραβείων και αριστείων.

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αποφοίτησε ως 1ος και μοναδικός αριστούχος κερδίζοντας πολλές υποτροφίες και κληροδοτήματα από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Παραγωγικών και Τεχνοοικονομικών Συστημάτων στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και η στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος λοχίας στο Πυροβολικό σωμα του Ελληνικού Στρατού Ξηράς.

Εργάστηκε 5 χρόνια στην ελληνική χημική βιομηχανία (χρώματα, βερνίκια, φάρμακα) ως προϊστάμενος παραγωγής, υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου και έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Συνεργάστηκε με αρκετά φροντιστήρια δευτεροβάθμιας, αλλά και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχει ήδη ολοκληρώσει 15 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με την ομαδική διδασκαλία.

Από το 2011 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στο Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου στίβου Σ.Ε.Δ.Α.Σ. Περάματος, ενώ από το 2012 είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ).

Λίγα λόγια για το Φροντιστήριο

Το Φροντιστήριο «ΚΕΧΑΓΙΑΣ» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2006 αξιοποιώντας την επιτακτική ανάγκη για να αποκτήσει το Πέραμα ένα εκπαιδευτικό χώρο υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει ανταγωνιστική ποιότητα παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους νέους της πόλης ωστέ να αποφευχθούν οι χρονοβόρες και κοστοβόρες μετακινήσεις τους σε φροντιστήρια του Πειραιά και της Αθήνας.

Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα του φροντιστηρίου αφορούν μαθήματα σε όλα τα επίπεδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καλύπτοντας τις μαθησιακές ανάγκες όλων των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού και ΕΠΑ.Λ) καθώς και των αποφοίτων. Aπό το 2008 στο πρόγραμμα του φροντιστηρίου έχουν προστεθεί και μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για όλα τα επίπεδα καθώς αποτελεί πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ECDL όσο και της ICT Europe.

Εξάλλου, από το 2012 οι δραστηριότητες του Φροντιστηρίου έχουν επεκταθεί και στον τομέα των Ξένων Γλωσσών καθώς λειτουργούν τμήματα (παιδικά αλλά και ενηλίκων) στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα και Κινέζικα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του φροντιστηρίου στους μαθητές του περιλαμβάνουν ένα μεγάλο σύνολο δωρεάν παροχών, όπως: βιβλία και σημειώσεις, ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας, συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου, επαγγελματικός προσανατολισμός, εβδομαδιαίο πρόγραμμα μελέτης, ομαδική ασφάλιση, διενέργεια ψυχομετρικών τεστ κλπ. Επιπλέον στο φροντιστήριο διδάσκονται και ειδικά μαθήματα όπως το ελεύθερο και το γραμμικό σχέδιο και οι ξένες γλώσσες, ενώ αναλαμβάνεται και η προετοιμασία για τις αθλητικές δοκιμασίες που απαιτούν οι στρατιωτικές σχολές και οι σχολές της αστυνομίας. Η αξιολόγηση των μαθητών μας διενεργείται συστηματικά και περιλλαμβάνει σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης, διαγνωστικά τεστ τάξης και τέσσερις κύκλους διαγωνισμάτων κάθε σχολική χρονιά. Η επικοινωνία με τους γονείς είναι επίσης συστηματική και δεν περιορίζεται στις 2 τουλάχιστον ενημερώσεις γονέων στο χώρο του φροντιστηρίου αρχές Δεκέμβρη και αρχές Μάρτη.

Οι εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου είναι αρκετά σύγχρονες και τηρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής για τους καθηγητές και τους μαθητές του. Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός του φροντιστηρίου είναι τελευταίας τεχνολογίας ενώ η διαδικασία της διδασκαλίας ενισχύεται με τη χρήση εποπτικών μέσων όπως διαδραστικοί πίνακες, βιντεοπροβολείς, πειράματα και οπτικοακουστικές παρουσιάσεις. Τέλος, το φροντιστήριο διαθέτει αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίθουσα εκδηλώσεων και παρουσιάσεων, αναγνωστήριο και βιβλιοθήκη, μηχάνημα αυτόματης πώλησης και μεγάλο προαύλιο χώρο διαλείμματος και εκτόνωσης για τα παιδιά.

 

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kexagias.edu.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework