ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΕ

Ηρόδοτος Ιατρική Ε.Ε. – Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΗΡΟΔΟΤΟΣ» αποτελεί μια νέα, σύγχρονη, πρωτοποριακή διαγνωστική μονάδα, σχεδιασμένη να λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα. Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο και λειτουργικό χώρο, στο πιο κομβικό σημείο της Νέας Αλικαρνασσού. Σκοπός ίδρυσης του Κέντρου είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον χώρο της διάγνωσης, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στους επισκέπτες της Κρήτης.

Η λειτουργία του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «ΗΡΟΔΟΤΟΣ» – στηρίζεται στην αρχή ότι η άσκηση της Ιατρικής είναι λειτούργημα. Κύρια μέριμνά μας αποτελεί η τήρηση της «ασθενοκεντρικής» φιλοσοφίας μας, που δίνει έμφαση στη γρήγορη, εξατομικευμένη, ποιοτική, κλινική αντιμετώπιση και υπεύθυνη φροντίδα σε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο συνάνθρωπός μας. Με υψηλή επιστημονική εξειδίκευση και πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, προσφέρονται ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, πάντα,με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό προς τον εξεταζόμενο.

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΗΡΟΔΟΤΟΣ», με τμήματα ολοκληρωμένου προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου, καθώς και με ένα σύγχρονο σύστημα πληροφορικής για την άμεση διαχείριση του ιατρικού φακέλου και την αναζήτηση πληροφοριών, αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή πρόληψης στην Κρήτη που φροντίζει για όλα τα προβλήματα υγείας των ασθενών.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://irodotosmed.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework