Ninety Sixty Ninety Ε.Π.Ε.

CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE C

Ποια είναι η διατροφή του Cambridge Weight Plan;

Το Cambridge Weight Plan αποτελεί τη βάση ευέλικτων προγραμμάτων διατροφής που στοχεύουν στη διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Τα προϊόντα διατροφής Cambridge Weight Plan μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοναδική πηγή διατροφής για γρήγορη απώλεια βάρους παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σε συνδυασμό με συμβατικά φαγητά πετυχαίνουμε πιο σταδιακή απώλεια βάρους ή διατήρηση αυτού με συμπληρώματα διατροφής.

Τα προγράμματά μας κυμαίνονται σε ένα ευρύ φάσμα ξεκινώντας από 415kcal έως 1500+kcal την ημέρα. Σας παρέχεται μια ισορροπημένη θρεπτική διατροφή που καλύπτει την Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση (ΣΗΜ) που δίνεται για τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία από την Κοινοτική Οδηγία 90/496/EEC.

AMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE CAMBRIDGE

Ανάπτυξη και εκπαίδευση

Οι Σύμβουλοι Cambridge Weight Plan , εκπαιδεύονται από εμάς γιατί η κατάρτιση και η ανάπτυξή τους είναι ζωτικής σημασίας για εμάς.

Όλοι οι υποψήφιοι Σύμβουλοι πρέπει να έχουν προσωπική εμπειρία από τη χρήση των προϊόντων του Cambridge Weight Plan. Ο Σύμβουλος που σας έχει συστήσει μπορεί να σας παρέχει κάποια αρχική κατάρτιση.

Έχουν ενισχυθεί πρόσφατα , τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης. Όλοι οι υποψήφιοι Σύμβουλοι, συμμετέχουν σε ένα αυστηρό πρόγραμμα κατάρτισης και μια ενισχυμένη διαδικασία διαπίστευσης. Η νέα αυτή διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα τριών μηνών, περιλαμβάνει συμμετοχή σε ένα-δύο μαθήματα κατάρτισης που οργανώνονται από το Cambridge Weight Plan και τη συμπλήρωση της σειράς των ενοτήτων ανάπτυξης.

Αυτό εξασφαλίζει ότι όλοι οι νέοι Σύμβουλοι έχουν βαθιά γνώση των προϊόντων και των σχετικών διαδικασιών της εταιρείας από την πρώτη μέρα.

Για να ζητήσει ο Σύμβουλος Cambridge Weight Plan να γίνετε Σύμβουλος, παρακαλείσθε να ζητήσετε από τον Σύμβουλος σας να υποβάλει μία αίτηση.

Μόλις γίνετε διαπιστευμένος Σύμβουλος θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε και σε άλλες καταρτίσεις / σεμινάρια / κοινωνικές εκδηλώσεις, και θα είστε επιλέξιμοι για να αρχίσετε ενισχυμένο πρόγραμμα ανάπτυξης.
 

Τι θα μάθετε

Το Cambridge Weight Plan έχει δημιουργήσει μια σειρά από ενότητες κατάρτισης , που προορίζονται για τους νέους Σύμβουλους για να ολοκληρώνεται στο σπίτι.

Consulting:
 • Interview Skills
 • Telephone Techniques
 • Dealing with People
 • Taking Referrals
 • Screening
 • Customer Care

Health:

 • Basic Nutrition
 • Food Labelling
 • Exercise and Health
 • Weight Control
 • Calorie Conundrum

Business:

 • Getting Started
 • Sponsorship
 • Keeping Records
 • Business Promotion
 • Dealing with the Media
 • Communications

Cambridge:

 • Development
 • Programmes
 • Products
 • Side Effects

Medical:

 • Medical Conditions and Medication
 • Ketosis
 • Metabolic Rate
 • Body Mechanics
 • Cambridge and Diabetes

Τι να περιμένουμε από τους Ανεξάρτητους Cambridge Weight Plan Συμβούλους ®

Ο διαπιστευμένος σας Σύμβουλος είναι εκεί για να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με τα προγράμματα διατροφής που είναι διαθέσιμα για εσάς και να σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε το βάρος σας. Όλοι οι σύμβουλοί μας έχουν χρησιμοποιήσει το Cambridge Weight Plan, ώστε οι ίδιοι με την εμπειρία τους να μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε το σκοπό σας.

Στην Ελλάδα οι, Σύμβουλοι του Cambridge είναι ανεξάρτητοι και υτοαπασχολούμενοι. Ωστόσο, όλοι έχουν εκπαιδευτεί και διαπιστευθεί από εμάς και όλοι συμφωνούν να ακολουθήσουν τον Κώδικα Δεοντολογίας που καλύπτει όλες τις πτυχές της δραστηριότητας ενός συμβούλου.

Ο κώδικας συμπεριφοράς ορίζει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τους Συμβούλους Cambridge και:

 • Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες γνωρίζουν το επίπεδο των υπηρεσιών που αναμένουν
 • Σκιαγραφεί τα ελάχιστα αποδεκτά πρότυπα της Συμβουλευτικής
 • Εξασφαλίζει την ορθή, υπεύθυνη και ασφαλή πρακτική.

Συστάσεις

Ωστόσο, όποτε επικοινωνήσετε με τον Σύμβουλο, θα πρέπει να ασχοληθεί με το ερώτημά σας ευγενικά και αποτελεσματικά.

Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί του, μόλις αφήσετε ένα μήνυμα στην τηλεφωνητή του θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

What You Expect 

Πριν ξεκινήσετε

Ο Σύμβουλος πρέπει να προβαίνει σε μία συνέντευξη και να συμπληρώνει ένα έντυπο Φόρμα Ιατρικού Αρχείου (ΦΙΑ) μαζί σας πριν από την παροχή προϊόντων διατροφής. (Αν ο πελάτης επιστρέψει μετά από ένα διάστημα έξι μηνών ή περισσότερο, θα πρέπει να συμπληρώσει μια νέα Φόρμα ΦΙΑ ).

Θα πρέπει να σας συμβουλέψει να δείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα και θα πρέπει να υπογράψει τη ΦΙΑ για να σας επιβεβαιώσει ότι σας έχει δώσει τέτοια συμβουλή.

Aν έχετε κάποια ιατρική πάθηση ή παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα, ο Σύμβουλος θα απαιτήσει την υπογραφή του γιατρού σας πριν ξεκινήσετε την διατροφή.

Παρακαλώ προσέξτε: Ο Σύμβουλος δεν πρέπει να παρέχει προϊόντα Cambridge σε οποιονδήποτε, με παρελθόν διατροφικής διαταραχής.

Ο Σύμβουλος σας θα παρακολουθεί την πρόοδό σας σε κάθε επίσκεψη στη καρτέλα πελάτη.

Ο Σύμβουλος θα τηρεί τα αρχείο σας ασφαλή και εμπιστευτικά.

Ξεκινώντας την Δίαιτα

Κατά την πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σύμβουλος θα πάρει τις μετρήσεις σας και το βάρος σας και στη συνέχεια θα συζητήσετε το στόχο σας για το κατάλληλο βάρος για σας.

Ο Σύμβουλος θα πρέπει να σας τονίσει ότι κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους έχει τέσσερα στάδια: προετοιμασία, απώλεια βάρους, τη σταθεροποίηση και τη συντήρηση.

Θα σας εξηγήσει όλα τα προγράμματα (βήματα) Cambridge Weight Plan και, στη συνέχεια, μετά από συζήτηση για τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ο Σύμβουλος θα σας συστήσει το κατάλληλο βήμα για να αρχίσετε την διατροφή.

Ο Σύμβουλος πρέπει επίσης να παρέχει ένα έντυπο "Φροντίδα Βάρους με το Cambridge" και ένα φυλλάδιο "Το Πρόγραμμα Ανεξάρτητης Μοναδικής Πηγής Του Cambridge" για κάθε νέο πελάτη.

Όταν φτάσετε προς το στόχο σας ο σύμβουλος θα σας συστήσει αλλαγή του βήματος της διατροφής. Ακόμα και όταν φτάσετε το στόχο σας, θα πρέπει να συνεχίσετε να να βλέπετε τον Σύμβουλο σας έως ότου είστε σίγουροι ότι το βάρος σας διατηρείται με επιτυχία.

Ο Σύμβουλος θα σας εξηγήσει τυχόν ήπιες παρενέργειες και πώς να τις αποφεύγετε. Αν αποφασίσετε με τον Σύμβουλο σας ότι θα προχωρήσετε με το Βήμα 1A (Μοναδική Πηγή), θα σας δωθεί μια επιστολή την οπία πρέπει να στειλετε στον γιατρό σας, που θα εξηγεί ότι θα ακολουθήσετε μια δίαιτα μικρότερη από 600 kcals / ημέρα.

Προϊόντα
Η μεγάλη γκάμα των δελεαστικών γεύσεων και της υφής των προιόντων, είναι διαθέσιμες μέσω των συμβούλων της Cambridge Weight Plan, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάποια γεύση κατάλληλη για όλους.

Επιλέξτε ένα από τα φακελάκια που αναμειγνύονται με νερό για να κάνετε ένα νόστιμο shake, μια σούπα ή ένα porridge κατάλληλo για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Για λόγους ευκολίας, οι bars σοκολάτες και τα έτοιμα shakes αποτελούν μια ιδανική εναλλακτική λύση όταν είστε στο δρόμο.

*(Οι συνθέσεις και τα επίπεδα ενέργειας διαφέρουν ελαφρώς σε όλο τον κόσμο για να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία της κάθε χώρας, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, εξαιρετική απώλεια βάρους σε συνδυασμό με την θρεπτική διαβεβαίωση).

Κάντε κλικ εδώ για τη διατροφή και τα συστατικά στοιχεία.

Αν έχετε κάποια ειδική δίαιτα ή μια αλλεργία και θα θέλατε να μάθετε αν τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα, παρακαλώ κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες ή για να μιλήσετε με το Σύμβουλο της Cambridge.

Κάντε κλικ εδώ για τις αλλεργίες / δυσανεξίες / πληροφορίες επιλογές

Αγγελίες

Κλάδος: Υπηρεσίες Ομορφιάς-Fitness
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework