ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΑΦΑΡΑΣ ΑΕ

Η ΣΙΑΦΑΡΑΣ – Ηλεκτρικά Συστήματα ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Αποστολή της εταιρίας είναι η απόλυτη και αξιόπιστη ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών για τον έλεγχο και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην κατασκευή των απαραίτητων υποδομών για την κάλυψη των προαναφερθέντων αναγκών για βιομηχανική χρήση.

Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας είναι η παραγωγή ηλεκτρικών πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης. Παράλληλα η εταιρία δραστηριοποιείται εμπορικά στην προμήθεια ειδικού βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς επίσης και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδίασης, ανάπτυξης και εγκατάστασης ηλεκτρικών έργων τόσο σε ιδιωτικές εταιρίες, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η ΣΙΑΦΑΡΑΣ κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνικών προδιαγραφών. Για τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών πινάκων και την εγκατάσταση των ηλεκτρικών έργων που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούνται υλικά των μεγαλύτερων παγκοσμίως κατασκευαστών ηλεκτρολογικού υλικού.

Οι δραστηριότητες της ΣΙΑΦΑΡΑΣ εκτείνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας στο εξωτερικό. Το 1996 έγιναν τα πρώτα βήματα με την ανάληψη έργων στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, ενώ μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς έργα σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και πρόσφατα στο Περού της Λατινικής Αμερικής. Στόχος της εταιρίας είναι να παίξει έναν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στην ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η επιχείρηση, διαβλέποντας τις τεράστιες δυνατότητες του χώρου και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς, έχει οργανώσει ένα πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, εξασφαλίζοντας έτσι την άρτια υποστήριξη των πελατών της.

Σήμερα, με τη συσσωρευμένη εμπειρία και την εκτεταμένη τεχνογνωσία που απέκτησε η επιχείρηση στην πολυετή πορεία της, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου σε πανελλήνια βάση, κατέχοντας σχεδόν το 80% της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας με έντονη συμμετοχή στα μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 5ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου, σε ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 15.000 τ.μ., από τα οποία σήμερα είναι καλυμμένα τα 3.500 τ.μ.

Από το 2010 διατηρεί και γραφείο στην Αθήνα με μόνιμο συνεργάτη, ενώ από την 1η Φεβρουαρίου 2015 μετέφερε την έδρα της διεύθυνσης Πωλήσεων στα νέα γραφεία της στην Αθήνα, στην οδό Λεωφόρου Καραμανλή 188.

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.siafaras.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr