ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΑΦΑΡΑΣ ΑΕ

Η ΣΙΑΦΑΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Αποστολή της εταιρείας είναι η απόλυτη και αξιόπιστη ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών για τον έλεγχο και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή των απαραίτητων υποδομών για την κάλυψη των προαναφερθέντων αναγκών, για βιομηχανική χρήση.

Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας είναι η παραγωγή ηλεκτρικών πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης. Παράλληλα, η εταιρεία δραστηριοποιείται εμπορικά στην προμήθεια ειδικού βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς επίσης και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδίασης, ανάπτυξης και εγκατάστασης ηλεκτρικών έργων τόσο σε ιδιωτικές εταιρείες όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η ΣΙΑΦΑΡΑΣ κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνικών προδιαγραφών. Για τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών πινάκων και την εγκατάσταση των ηλεκτρικών έργων που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούνται υλικά των μεγαλύτερων παγκοσμίως κατασκευαστών ηλεκτρολογικού υλικού. Η εταιρεία καλύπτει εξολοκλήρου τις ανάγκες της στην κατασκευή μεταλλικών μερών, εσωτερικά, από το οργανωμένο τμήμα διαμόρφωσης μεταλλικών μερών που διαθέτει.

Οι δραστηριότητες της ΣΙΑΦΑΡΑΣ εκτείνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στο εξωτερικό. Το 1996 έγιναν τα πρώτα βήματα αναλαμβάνοντας έργα στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων ενώ μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς έργα σε πολλές χώρες της μέσης Ανατολής και της Αφρικής [Χάρτης εξαγωγών] . Στόχος της εταιρείας είναι να παίξει έναν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στην ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της μέσης Ανατολής.

Η επιχείρηση, διαβλέποντας τις τεράστιες δυνατότητες του χώρου και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς, έχει οργανώσει ένα πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών εξασφαλίζοντας έτσι την άρτια υποστήριξη των πελατών της.

Σήμερα, με τη συσσωρευμένη εμπειρία και την εκτεταμένη τεχνογνωσία που απέκτησε η επιχείρηση στην πολυετή της πορεία, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου σε πανελλήνια βάση, κατέχοντας σχεδόν το 80% της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας, με έντονη συμμετοχή στα μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 5ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου σε ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 15.000 τ.μ. από τα οποία σήμερα είναι καλυμμένα τα 3.500 τ.μ., ενώ από το 2010 διατηρεί και γραφείο στην Αθήνα με μόνιμο συνεργάτη.

 

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.siafaras.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework