ΑΙΓΙΑΛΟΣ

Καλωσήλθατε στον «Αιγιαλό», στα Φηρά της Σαντορίνης

Με απαράμιλλη θέα στην ονομαστή καλντέρα, το ηφαίστειο και τα βαθυγάλαζα νερά του Αιγαίου, ο Αιγιαλός προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία: τη θέα του ομορφότερου ηλιοβασιλέματος στον κόσμο, καθώς και μια μοναδική άποψη της μυθικής Σαντορίνης.
Ο Αιγιαλός είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, που περιλαμβάνει 16 αυθεντικά παραδοσιακά οικήματα, τα οποία έχουν αναπαλαιωθεί με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση. Σε αυτά περιλαμβάνεται ο εντυπωσιακός «Βορέας», το πρώτο οίκημα του σημερινού πολυτελούς συγκροτήματος, καθώς και η εξαιρετική «Τραμουντάνα», μια γαμήλια σουίτα με ξεχωριστή αισθητική.
Ο Αιγιαλός βρίσκεται στις παρυφές της καλντέρας και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πιο γαλήνια, ρομαντική και χαλαρωτική γωνιά των Φηρών, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Προϊστορικό Μουσείο και το κέντρο της πόλης.

Όπως έγραψαν οι Fodor’s: «Ο Αιγιαλός είναι ένα σύμπλεγμα κατοικιών του 18ου και 19ου αιώνα, το οποίο προσφέρει την πλέον άνετη και διακριτικά πολυτελή διαμονή, ενώ ταυτόχρονα είναι το πιο ποιητικό μέρος για να μείνει κάποιος στα Φηρά. Οι κατοικίες με μια ή δυο κρεβατοκάμαρες, μαρμάρινα πατώματα και όμορφη επίπλωση, διαθέτουν ταράτσες και μπαλκόνια με θέα στην καλντέρα, έτσι δεν χρειάζεται να ψάξετε αλλού για να δείτε το ηλιοβασίλεμα». Ιούνιος 2009.

Αγγελίες

Κλάδος: Ξενοδοχεία
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.aigialos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework