...

Έκπληξη 8:
Οι καλλιτέχνες δημιουργούν ξανά για τους αστέγους της Αθήνας

Μία ακόμη Έκπληξη, την 8η στη σειρά, ετοιμάζει η εικαστική πλατφόρμα του artAZ σε συνεργασία με την καλλιτεχνική κοινότητα. H καθιερωμένη ετήσια έκθεση επιστρατεύει την τέχνη για να υποστηρίξει τους αστέγους της Αθήνας μέσα απο το έργο της Μ.Κ.Ο. Κλίμακα.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ΓΗ Κ44 στο Γκάζι μεταξύ 13 και 15 Οκτωβρίου 2017.

H Έκπληξη:

Η Έκπληξη είναι μία διεθνής εκστρατεία που συσπειρώνει τον εικαστικό κόσμο και χρησιμοποιεί την τέχνη ως μέσο επίλυσης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων. H πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2009 απο το artAZ και, μέσα από την αγάπη του κοινού, έγινε θεσμός. Περισσότεροι απο 2.000 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν μέχρι στιγμής προσφέρει τα έργα τους αφιλοκερδώς μέσα από 9 εκθέσεις φεστιβαλικού χαρακτήρα. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν μικρά έργα που διατίθενται σε ενιαία, συμβολική τιμή (50 €), ώστε να μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει τον σκοπό και, κάνοντας το, να αποκτήσει ένα πολύτιμο ενθύμιο.

Ποια είναι η έκπληξη;

Η ταυτότητα του καλλιτέχνη είναι μυστική και αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν τέχνη με μόνο οδηγό το προσωπικό τους γούστο. Στην Έκπληξη συμμετέχουν καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων, καταξιωμένοι και πρωτοεμφανιζόμενοι, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες και ξένοι. Αυτο που τους ενώνει είναι η διάθεσή τους να κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο μέσα απο τη δουλειά τους.

Έκπληξη 8:

Εκατοντάδες μικρά έργα σας περιμένουν και φέτος να γνωρίσετε το κοινωνικό πρόσωπο της σύγχρονης τέχνης και μαζί τις τάσεις και τα εικαστικά ρεύματα της εποχής.

Το πρώτο στάδιο της έκθεσης πραγματοποιείται on-line στο λήμμα «surprise»του artAZ (www.artaz.gr). Στη σελίδα της έκθεσης μπορείτε να δείτε τα έργα και να σημειώσετε τους κωδικούς αριθμούς της επιλογής σας προκαταβολικά. Νέα έργα προστίθενται μέχρι την τελευταία στιγμή.Μεταξύ 13-15 Οκτωβρίου 2017 η έκθεση μεταφέρεται στον χώρο ΓΗ Κ44, όπου θα πραγματοποιηθεί και η πώληση των έργων.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο πρόγραμμα στήριξης αστέγων της Μ.Κ.Ο. Κλίμακα.
Παρακολουθήστε την Έκπληξη 8 και μοιραστείτε τη δική σας ιστορία στα social media μέσα από τα hashtags #ekplixi8 και #surprise8.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του artAZ (www.artaz.gr).

Πληροφορίες για την Κλίμακα:

Η Κλίμακα είναι ένας μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας ο οποίος παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και την κοινωνική τους επανένταξη. Από το 2001 υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης στους άστεγους συμπολίτες μας περιλαμβάνοντας δράσεις από την πρόληψη έως την αποκατάσταση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.klimaka.org.gr

Πληροφορίες για το artAZ:

Η εικαστική πλατφόρμα του artAZ λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ της ελληνικής και της παγκόσμιας εικαστικής σκηνής, στοχεύοντας στην επί της ουσίας προώθηση της ελληνικής τέχνης στο εξωτερικό, αλλά και στη συσπείρωση της εγχώριας εικαστικής κοινότητας με σκοπό την ενδυνάμωσή της. Περισσότερες πληροφορίες για το artAZ μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.artaz.gr.

Γενικές πληροφορίες:

Διεύθυνση: ΓΗ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 20:00

Διάρκεια έκθεσης: 14-15 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Σάββατo 14/10 12:00-20:00 | Κυριακή 15/10 12:00-16:00
Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κολλάρου
Διοργάνωση: artAZ και Κλίμακα
Υποστήριξη: ΓΗ Κ44, Batis Art Shop
Χορηγοί επικοινωνίας: Love Radio 97,5, The Machine, DeBop, AAF, skywalker.gr, Kroma
Πληροφορίες: info@artaz.gr / www.artaz.gr

...

Λέξεις κλειδιά: 

Έκπληξη 8artAZΚλίμακαΓκάζι
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework