Η Πρόκληση των 90 Ημερών με τη δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

3 μήνες – 3+1 συναντήσεις – 12 εβδομαδιαίες προκλήσεις

...

Όχι άλλες δικαιολογίες! Όχι άλλες αναβολές! Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να διεκδικήσετε το καλύτερο για τον εαυτό σας!

Η No1 coach δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σε καλεί να αναθεωρήσεις αυτά που σκέφτεσαι μέχρι τώρα, να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου, να διεκδικήσεις μια καλύτερη εκδοχή σε όλες τις πτυχές της ζωής σου και να πεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου ότι καλύτερα γίνεται! 90 ημέρες, 4 ομαδικές συναντήσεις-σεμινάρια, 12 εβδομαδιαίες προκλήσεις-ασκήσεις για να μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και η εποπτεία από την ίδια προσωπικά είναι τα συστατικά για εγγυημένα, θεαματικά αποτελέσματα.

Μία φορά τον μήνα ζωντανά, από κοντά, στη Life Clinic Group (Αδριανού 4, Νέο Ψυχικό) ή μέσω Skype και μία φορά την εβδομάδα στο inbox του κάθε συμμετέχοντος ξεχωριστά η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα μοιράζεται τεχνικές, εργαλεία, υποστήριξη, παρακίνηση, ασκήσεις και σκέψεις που θα βοηθήσουν όλους όσοι τα παρακολουθήσουν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους και να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όπως η ίδια δηλώνει: «Έχουμε 90 ημέρες μέχρι το καλοκαίρι και εγώ πιστεύω ότι γίνεται! Εσείς;».

Να είστε ήσυχοι ότι δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε κάτι που δεν θέλετε, δεν πρέπει να μιλήσετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι, δεν πρέπει να κάνετε τίποτε που δεν θέλετε, ενώ θα έχετε αμέριστη υποστήριξη με τον τρόπο που βοηθάει τον καθέναν. Όμως πρέπει να είστε αποφασισμένοι, να θέλετε να κάνετε τη «δουλειά», να θέλετε να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε.

Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα και η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα διεκδικήσετε και να τα αποκτήσετε.

Η πρόκληση ξεκινάει στις 6 Απριλίου. Είσαι έτοιμος; Είσαι έτοιμη;

Πληροφορίες:

http://lifeclinicgroup.com/seminaria/90-day-coaching-challenge-april/

Ημερομηνίες: Πέμ. 6/4, Πέμ. 4/5, Πέμ. 1/6, Πέμ. 6/7
Ώρες σεμιναρίων: 19:00-21:00
Ώρα προσέλευσης: 18:30

Προαγορά 4 σεμιναρίων έως 31/03/17: 150 € (αντί 200 €)
Είσοδος ανά ενότητα: 50 €

Δηλώστε συμμετοχή: Life Clinic Group 210 677 2222

Η Life Clinic Group ιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιάγια την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.

Όλες οι δραστηριότητες της Life Clinic Group σχεδιάζονταιμε στόχο οι συμμετέχοντες να δουν τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύεισε πνευματικό και υλικό επίπεδο.

Λέξεις κλειδιά: 

Coaching ChallengeLife Clinic Group
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework