...

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά:
Ιστορίες Επιχειρηµατικής Επιτυχίας

Το µεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι δηµότες Κηφισιάς για τη συγκεκριµένη δράση τους προηγούµενους µήνες και η µεγάλη προσέλευση οδήγησαν στην απόφαση να πραγµατοποιηθεί «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηµατικής Επιτυχίας» τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 6 µ.µ. στο Fruzaty Cafe στη Νέα Κηφισιά. Οι οµιλητές θα είναι ο κ. Χρήστος Σπαθαράκης από την εταιρία Ferryhopper, οι κ.κ. Γιώργος Μοιρώτσος και Χαράλαµπος Νίκας από την ContactPigeon και ο κ. Θεόφιλος Βασιλειάδης από τη Socital, οι οποίοι θα αναφερθούν στο πώς γεννήθηκε η ιδέα δηµιουργίας της εταιρίας τους, στις προκλήσεις που συνάντησαν, στη σηµερινή πορεία της εταιρίας τους και στους στόχους τους για το µέλλον.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του δήµου Κηφισιάς για την επιχειρηµατικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλµένο δηµοτικό σύµβουλο επιχειρηµατικότητας του δήµου κ. Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έµπνευσης για δυνητικές start-ups, αλλά και για γενικό start-up networking.

Η συµµετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόµενο, ενώ οι συµµετέχοντες θα επιβαρυνθούν µε ό,τι καταναλώσουν.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework