...

Για 7η συνεχή χρονιά οι κοινωνικές δράσεις του
Hellenic Coaching Association
και προσκαλεί εθελοντές coaches

Για 7η συνεχή χρονιά το Hellenic Coaching Association πραγματοποιεί κοινωνικές δράσεις με σκοπό να συνεισφέρει ενεργά στην ελληνική κοινωνία μέσω των εθελοντών coaches-μελών του.

Τον Μάρτιο ξεκινά και πάλι η δράση Solidarity Coaching, που έλαβε εξαιρετικά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες οργανισμούς, οι οποίοι ωφελήθηκαν από τα προγράμματα coaching και από τους εθελοντές που τα παρείχαν.

Το Solidarity Coaching είναι μία αναγνωρισμένη κοινωνική δράση, η οποία έχει τιμηθεί με χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Ηγεσία & Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό» στα Αριστεία Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Excellence Awards), που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Μ.Α.Δ.) της Ε.Ε.Δ.Ε. Στη δράση Solidarity Coaching έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 35 εθελοντές επαγγελματίες coaches του Hellenic Coaching Association και έχουν προσφέρει πάνω από 950 ώρες coaching σε 112 στελέχη από 49 οργανισμούς, όπως οι Greenpeace, Praksis, Actionaid, WWF, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Αρκτούρος, ΚΕ.Θ.Ε.Α., Δεσμός και πολλές άλλες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Φέτος το Solidarity Coaching θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά σε συνεργασία με μη κυβερνητικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και φορείς για την επαγγελματική ανάπτυξη των στελεχών τους

  • Με εξατομικευμένα προγράμματα executive coaching σε διευθυντικά στελέχη των οργανισμών
  • Επαγγελματική ανάπτυξη και ενδυνάμωση δεξιοτήτων
  • Από επαγγελματίες coaches-μέλη του Hellenic Coaching Association

Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η αποτελεσματικότητα των ίδιων των οργανισμών στο έργο που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία.

Οι δράσεις του Hellenic Coaching Association αποτελούν ευκαιρίες ανάπτυξης και προσφέρουν επιπλέον ώρες πρακτικής και μάθησης για τους εθελοντές coaches.

Για τη συμμετοχή στη δράση Solidarity Coaching χορηγείται βεβαίωση ωρών για χρήση στη διαδικασία διαπίστευσης (accreditation).

Οι εθελοντές coaches που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του Hellenic Coaching Association μπορούν να επισκεφθούν το www.hca.com.gr και να επικοινωνήσουν με e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας επισκεφθείτε το www.hca.com.gr, καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook HCA/ EMCC Greece.

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr