...

Παράταση για τον διαγωνισμό

«Κάνε την Καινοτομία Πράξη – Make Innovation Work»

Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολών: Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 23:00

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τον διαγωνισμό «Κάνε την Καινοτομία Πράξη – Make Innovation Work», που διοργανώνεται από το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τoν Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών και την E.Y.

Πρόκειται για έναν μεγαλόπνοο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για την ανάδειξη των καλύτερων, πρωτότυπων και καινοτόμων επιχειρήσεων, που έχουν τη δυναμική να ενισχύσουν την ελληνική οικονομία και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα θα αξιολογηθούν οι δυνατότητες εφαρμογής και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων τόσο στο πλαίσιο του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όσο και στο πλαίσιο των διεθνών αγορών.

Παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται περιορισμός ως προς τον κλάδο / τομέα δραστηριότητας στον οποίο θα αφορά η υποβαλλόμενη επιχειρηματική πρόταση, ενθαρρύνονται ιδιαίτερα προτάσεις επιχειρήσεων που εστιάζουν σε σύγχρονες τεχνολογίες και εναλλακτικές μορφές.

Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα miw.amcham.gr.

Χορηγοί: Accenture, Cisco
Χορηγοί επικοινωνίας: Τα newsletter Businesstoday, Comtoday και η εφημερίδα «Στέντορας»
Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: agrocapital.gr, businessnews.gr, cnn.gr, epixeiro.gr, emea.gr, skywalker.gr, startupper.gr
Τηλεοπτικός χορηγός: SBC TV

Υπεύθυνος γραφείου τύπου Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Γιώργος Χατζηνικολάου

694.20.55.055

gchatzinikolaou@one9six.com

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework