«Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» από την Global Sustain

Θεσσαλονίκη, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Για πρώτη φορά η Global Sustain διοργανώνει την εκδήλωση «Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης», η οποία θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς.

Το «Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία, όπως sustainability/CSR managers, HR managers, marketing managers, ειδικούς επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς περιβάλλοντος, environmental risk managers, quality assurance specialists, μηχανικούς ΙΤ, νομικούς, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ομιλητές από μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, αποκαλύπτοντας νέες προοπτικές σε θέματα βιωσιμότητας, βασισμένα στις ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας και παρουσιάζοντας βέλτιστες πρακτικές και νέες τάσεις στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ανάμεσα στα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: τάσεις και εξελίξεις στην εταιρική υπευθυνότητα και βιώσιμη ανάπτυξη, κανονιστικές απαιτήσεις δημοσιοποίησης μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών, η σημασία των πιστοποιήσεων, συμπράξεις ΜΚΟ και ιδιωτικού τομέα, βιώσιμη συσκευασία, εφοδιαστική αλυσίδα κ.ά. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.). Χορηγοί είναι οι: TÜV AUSTRIA HELLAS, Elsa Silgan, ITALY LINES, Sympraxis Team, ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ.

Για συμμετοχή, μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο events@globalsustain.org

Σχετικά με τη Global Sustain:

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος - περιβάλλον - οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι συμβουλευτικές και on-line υπηρεσίες, το ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ετήσια έκδοση Yearbook και το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του αειφόρου έργου των μελών της Global Sustain, χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), EFQM, CEO Clubs, Capitals Circle Group, κ.ά. www.globalsustain.org.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr