...

Εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας «Γρηγόρης Λαμπράκης», 10/11/2019

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ έχει συμφωνήσει με τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή να γίνουν ομαδικές εγγραφές. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι αθλητές μέλη, που δηλώνονται από τους συλλόγους της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, θα καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ για όλα τα αγωνίσματα, όσον αφορά το βασικό πακέτο, και αναλογικά με πρόσθεση 15 ευρώ για το ενισχυμένο πακέτο, ήτοι 25 ευρώ αντίστοιχα. Τα χρήματα του βασικού πακέτου θα συγκεντρώνονται από την Επιτροπή και στη συνέχεια, σε ιδιαίτερη τελετή, θα αποδίδονται σε ιδρύματα, κατά 50% της επιλογής της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και κατά 50% της επιλογής του ΣΕΓΑΣ.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς», στο πλαίσιο αυτό, θα προχωρήσει σε ομαδική εγγραφή των μελών του για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας «Γρηγόρης Λαμπράκης», 10/11/2019. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Προσοχή: Αιτήσεις από μη μέλη του Συλλόγου δεν θα γίνονται δεκτές. Καλούνται, λοιπόν, τα μέλη του συλλόγου, που πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση, να δηλώνουν άμεσα τη συμμετοχή τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι ενδιαφερόμενοι:

 • Θα συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση και θα τη στείλουν στο vaglebessis@gmail.com
 • Θα καταβάλουν το αντίτιμο των 10 ευρώ για το βασικό ή 25 ευρώ για το ενισχυμένο πακέτο στον λογαριασμό:
  Τράπεζα Πειραιώς
  Λογαριασμός: 5091 – 082936 – 584
  IBAN: GR61 0172 0910 0050 9108 2936 584
  BIC PIRBGRAA
  Δικαιούχος: Αθηναίοι Δρομείς

Παράκληση να αναγράφεται στις παρατηρήσεις το όνομα του συμμετέχοντος (π.χ. Βλάχος Παναγιώτης Μαραθώνιος) και το καταθετήριο να αποστέλλεται στο nikosadamos@yahoo.gr. Μόνο σε περίπτωση αδυναμίας με fax στο 2106420949.

Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στον κ. Bαγγέλη Λεμπέση στο 6977212169 Θερμή παράκληση, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων να εξετάζεται η διαθεσιμότητα πριν την πληρωμή. Η παραλαβή των πακέτων και των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τον καθέναν χωριστά, από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Taekwondo) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής:
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019: 13:00-20:00
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019: 10:00-20:00
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019: 10:00-18:00

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του, που θα σταλεί σταδιακά σε όλους τους δρομείς. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αριθμού και υλικού συμμετοχής από άλλο άτομο, μόνο όμως με την επίδειξη της ταυτότητας του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα. Ο δρομέας με τα παραπάνω στοιχεία κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, απ’ όπου, επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, παραλαμβάνει τον φάκελο με:
- τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης,
- το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται.

Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια, με το αποδεικτικό αυτό και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής. Οι δρομείς των οποίων η εγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορούν ν’ απευθυνθούν πρώτα στον σύλλογο και στη συνέχεια με τις οδηγίες του συλλόγου στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework