...
...

6ο International Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου»
Focus Latin America 3X3:
Αφιέρωμα σε τρεις από τους πιο αξιόλογους νέους δημιουργούς της Λατ. Αμερικής

Όπως κάθε ζωντανός και ενεργός οργανισμός, έτσι και το Horrorant Film Festival έχει κάποιες σταθερές που ακολουθεί μέσα στα χρόνια. Όμως πάντα θέλει να εξελίσσεται, να πειραματίζεται, να δοκιμάζει νέες ιδέες, να προσαρμόζεται με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έτσι, μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένων θεματικών αφιερωμάτων (Lovecraft, Greek horror, Sci-fi horror, Spanish horror κ.λπ.), οι φετινές «Νύχτες Τρόμου» αποφάσισαν να τιμήσουν και παράλληλα να σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το έργο αγαπημένων ανερχόμενων σκηνοθετών, δημιουργίες των οποίων είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε τα προηγούμενα χρόνια.

Το Focus Latin America 3X3, όπως ονομάζεται αυτό το νέο τμήμα του φεστιβάλ, θα προβάλει από τρεις ταινίες τριών σκηνοθετών από χώρες της Λατινικής Αμερικής, με τους εκλεκτούς να είναι ο Χιλιανός Lucio Rojas, οι Αργεντίνοι Luciano & Nico Onetti και ο Μεξικανός Diego Cohen.

Τα αδέρφια Onetti από την Αργεντινή είναι από τους πλέον αγαπημένους δημιουργούς του Horrorant Film Festival, και φέτος θέλουμε να τους τιμήσουμε προβάλλοντας ολόκληρη την giallo τριλογία τους, «Sonno Profondo» (2013), «Fransesca» (2015) και «Abrakadabra» (2018).

Το παρθενικό τους «Sonno Profondo» θα προβληθεί στο HFF για πρώτη φορά, το «Fransesca» συμμετείχε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 3ου Horrorant Film Festival, όταν και τιμήθηκε με το Horrorant Special Mention award, ενώ το «Abrakadabra» είναι η νέα τους δημιουργία, που θα συμμετέχει και στο φετινό διαγωνιστικό πρόγραμμα, με τον Nico Onetti να παρευρίσκεται στην Αθήνα για να το παρουσιάσει.

Τον Lucio Rojas από τη Χιλή τον γνωρίσαμε πέρυσι, με το σοκαριστικό «Trauma» (2017) του να μας αφήνει άφωνους. Το Focus 3x3 παρουσιάζει τις δύο προηγούμενες ταινίες του, το δραματικό θρίλερ «Perfidia» (2014) και το slasher «Sendero» (2015).

Ο Diego Cohen είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες φωνές στον genre κινηματογράφο του Μεξικού, με τους θεατές του Horrorant Film Festival να έχουν πάρει μια μικρή γεύση από το ταλέντο του στο ανθολογιακό «México Bárbaro II». Στο Focus 3x3 θα παρουσιάσουμε τρεις προσωπικές του ταινίες, το found-footage horror «Perdidos» (2014), το torture/revenge horror «Luna de Miel» (2015) και τη νέα του παραγωγή, το νεανικό slasher «Romina» (2018), που θα διαγωνιστεί και για τα Horrorant awards.

Εννέα ταινίες από τρεις χώρες μπορεί να μην καλύπτουν όλη τη νέα horror σκηνή της Λατινικής Αμερικής, όμως αυτοί οι τρεις δημιουργοί αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματά της, με την εξέλιξη του έργου τους από μια ταινία στην επόμενη να είναι συναρπαστική και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.

Λίγες ημέρες απομένουν για την αποκάλυψη του διαγωνιστικού προγράμματος του 6ου Horrorant Film Festival και είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσει. Αναμείνατε…

Ποτέ ένας εφιάλτης δεν ήταν τόσο συναρπαστικός! 6ο Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου»

Αθήνα | 9-15 Μαΐου | Odeon Όπερα
Θεσσαλονίκη | 9-15 Μαΐου | Cineplexx

Το Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερες λεπτομέρειες στα:

http://www.horrorantfilmfestival.com/
https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/
http://www.horrorant.com/
http://www.filmboy.gr/

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework