Δωρεάν webinar: All About Digital Transformation – Χρηματοδότηση, τεχνολογίες και οδηγός επιτυχίας!

Η SmartPress διοργανώνει στις 14 Ιουνίου το δωρεάν webinar «All About Digital Transformation: Χρηματοδότηση, τεχνολογίες και οδηγός επιτυχίας».

Αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται σημαντικές χρηματοδοτικές ευκαιρίες από τα δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021-2027 (ΕΠΑνΕΚ), που παρέχουν επιδοτήσεις έως 50% για την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Είναι σημαντικό ότι οι επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να εγκριθούν προς χρηματοδότηση με σειρά προτεραιότητας και όχι μέσω συγκριτικής αξιολόγησης, όπως ίσχυε παλαιότερα.

Οι δράσεις καλύπτουν στοχευμένες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αφορούν, ενδεικτικά, δαπάνες για ψηφιακή μετάβαση (ανάπτυξη ιστοσελίδων, e-shop και άλλων εφαρμογών, καθώς και αγορά λογισμικού και τεχνολογικού εξοπλισμού) και πράσινη μετάβαση (κτιριακές εργασίες, μηχανήματα, μεταφορικά μέσα –υποχρεωτικώς ηλεκτρικά–, μισθολογικό κόστος νέων εργαζομένων, δαπάνες marketing και συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις).

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ενεργοποιεί την καινοτομία και την ευελιξία, ενθαρρύνει μια κουλτούρα προσαρμοστικότητας και συνεχούς βελτίωσης και φέρνει στο προσκήνιο νέες ευκαιρίες, συνεισφέροντας στην παροχή καινούριων προϊόντων και «φρέσκων» υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, ενδυναμώνει το προσωπικό με ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες, αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Με cloud πλατφόρμες, collaborative software και αυτοματισμό, κάθε επιχείρηση μπορεί να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες και να ενδυναμώσει το προσωπικό της!

Κατά τη διάρκεια του webinar αναγνωρισμένοι experts από τους τομείς των χρηματοδοτήσεων (ΕΣΠΑ), του software, του hardware, αλλά και των web υπηρεσιών, θα μας παρουσιάσουν τις πρακτικές, τα εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται για μια επιτυχημένη στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού!

Το webinar απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης του digital business. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, πραγματοποιείτε με μια απλή εγγραφή ΕΔΩ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κινητό ή τον υπολογιστή, από το σπίτι ή το γραφείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://digitaltransformationforum.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr