Λίγες μόλις μέρες πριν από το WordCamp Thessaloniki 2019 γίνει πραγματικότητα, και τα εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα.

Το πρόγραμμα και οι ομιλίες του μεγαλύτερου τεχνολογικού event που διοργανώνεται στη Βόρεια Ελλάδα από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σχετικά με το design, το development, το marketing, το blogging, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το machine learning, την typography και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, όπως το performance. Για δεύτερη χρονιά θα απολαύσουμε και μια συζήτηση πάνελ, αυτή τη φορά με θέμα τη διείσδυση του WordPress στην ελληνική αγορά εργασίας. Ακόμη, 3 ενδιαφέροντα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σχετικά με το SEO, το e-mail marketing και ένα που αφορά αποκλειστικά αρχάριους χρήστες και την κατασκευή ενός ιστοτόπου από το μηδέν.

 

      ...

 

Όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο, στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2. Φέτος είμαστε ένα με τη θάλασσα, με 2 ολόκληρους ορόφους να φιλοξενούν τις δράσεις του WordCamp Thessaloniki 2019

Γνώρισε τους ομιλητές, μάθε περισσότερα για τον θεσμό του WP Café, που ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε ελληνική διοργάνωση, και βγάλε το εισιτήριό σου.

Μην ξεχάσεις ότι μπορείς να αποκτήσεις το πορτραίτο σου από τη φωτογραφική ομάδα ψάχνοντας on-line με το hashtag #WCTHESSportraits και επικοινωνώντας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του συνεδρίου.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου έλα κι εσύ να συνεισφέρουμε στην Κοινότητα του WordPress στον χώρο του ΙΕΚ Άλφα δηλώνοντας τη συμμετοχή σου εδώ.

Γνώρισε την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και παρακολούθησε ενδιαφέρουσες ομιλίες και εργαστήρια. Απόλαυσε τον καφέ σου και συνομίλησε με τους ομιλητές και άλλους συμμετέχοντες. Γνώρισε τις εταιρίες που υποστηρίζουν το event ως χορηγοί και κράτα σφιχτά το τσαντάκι με τα αναμνηστικά swags σου για να μην ξεχάσεις ποτέ αυτή την εμπειρία!

Πάρε το εισιτήριό σου τώρα!

 

 

      ​...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework