Το Youth Speak Forum
έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Youth Speak Forum στο Μουσείο Μπενάκη στις 29 Μαρτίου 2018 με στόχο να απαντήσει στο ερώτημα πώς θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Ο Θανάσης Μελισσίδης, υπεύθυνος διοργάνωσης του forum, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν, αλλά και να πράξουν, σε μία μέρα με απώτερο σκοπό να παρακινηθούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Στο forum θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ανθρώπους που πέτυχαν, να έρθουν σε επαφή με εταιρίες και να μιλήσουν μαζί τους ώστε να πάρουν αποφάσεις».

Το Youth Speak Forum είναι μία πρωτοβουλία της AIESEC που έχει ως στόχο να κάνει τη φωνή των νέων να ακουστεί και να τους εμπνεύσει να αναλάβουν δράση πάνω στους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης. Φέτος στο επίκεντρο είναι ο στόχος #Νο4 «Ποιοτική εκπαίδευση» και ο στόχος #No8 «Απασχόληση και οικονομική ανάπτυξη» και το σύνθημα είναι «Act forward».

Το Youth Speak Forum είναι κομμάτι της πρωτοβουλίας της AIESEC Youth For Global Goal και φέτος υποστηρίζεται από τον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια και τη Vodafone.

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που στοχεύει στην ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών των νέων. Αυτό το πραγματοποιεί μέσω προγραμμάτων εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας: 211 7109047 | Greece@aiesec.net

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework