Θέατρο Αλκμήνη

«Άκου να δεις », κωμωδία του Άθα Ροδίτη

Πρόκειται για μια γλυκιά, ανθρώπινη και συγκινητική παράσταση, που πραγματεύεται τις διαφορετικότητες των ανθρώπων, με τη βεβαιότητα ότι όλα μπορούν να γίνουν, φτάνει να υπάρχει θέληση, αγάπη, πίστη και χιούμορ.

Το κεντρικό ζευγάρι είναι ο Αλέξης και η Θεανώ, κωφοί, με τη μοναχοκόρη τους Ολυμπία, ομιλούσα που γνωρίζει τη νοηματική. Η Ολυμπία βοηθάει την οικογένεια στις συναλλαγές και συγχρόνως σπουδάζει στη Γεωργική Σχολή, με αποτέλεσμα να έχει εγκλωβιστεί στη ζωή των κωφών γονέων, ώσπου εμφανίζεται στην οικογένεια η θεία Ρωξάνη, χήρα, πρώην τραγουδίστρια, για να μείνει μαζί τους και να ανακαλύψει το ταλέντο της ανιψιάς της στο τραγούδι, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Σε αυτό το γαϊτανάκι εμπλέκονται ο νευρικός μαέστρος της χορωδίας Ερρίκος, που ερωτεύεται τη θεία, κι ο νεαρός Άρης, που προέρχεται από οικογένεια τυφλών και συναντά τον έρωτα στα μάτια της Ολυμπίας.

Έρωτες, συγκίνηση, ανατροπές, όνειρα, κωμικές παρεξηγήσεις, φάρσες, διαφορετικότητα, θέληση και πείσμα για ζωή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παράστασης.

Η παράσταση θα ανέβει στις 12 Νοεμβρίου 2022 και θα παίζεται κάθε Σάββατο 21:30 και Κυριακή 18:30 μέχρι 22 Ιανουαρίου 2023.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης

Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης

Σκηνικά - κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Διδασκαλία και διερμηνεία νοηματικής: Σοφία Ρομπόλη

Φωτογραφίες: Math Studio

Επικοινωνία: Άντζι Νομικού, 6932 258073

Προπώληση εισιτηρίων ticketservices.gr και στα ταμεία του θεάτρου Αλκμήνη

https://www.ticketservices.gr/event/akou-na-deis-theatro-alkmini/?lang=el

Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 15 ευρώ, φοιτητικό, άνω των 65, ΑΜΕΑ 12 ευρώ, ομαδικό 10 ευρώ

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 3428650

Παίζουν οι ηθοποιοί: Καλαθάς Στέλιος, Ηλιοπούλου Βερόνικα, Παλιός Γιώργος, Θεολόγη Ηλέκτρα, Λόντου Αντρέας και η Γκολέμα Αναστασία

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr