Για 84η χρονιά η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για μια ηγετική παρουσία σε μια διοργάνωση B2B, B2C και B2G.

Akademia, Digital Greece, Salonica Cannabis Expo, Ενέργεια, Γωνιά Γαστρονομίας, Μηχανοκίνηση, Ελλάδα & Επιχειρηματικότητα είναι οι βασικές ενότητες της φετινής ΔΕΘ.

Η Θεσσαλονίκη της επιχειρηματικότητας, που είναι εμπορικός κόμβος των Βαλκανίων, της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου και έδρα του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας, πρωταγωνιστεί τον Σεπτέμβριο.

1500 εκθέτες, 283.853 επισκέπτες και πάνω από 500 εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη χρονιά στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Στις 7-15 Σεπτεμβρίου όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην 84η ΔΕΘ και το Skywalker δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί. Τιμώμενη χώρα η Ινδία!

Στο περίπτερο 14 (Akademia) στο σταντ 17 η ομάδα του Skywalker.gr θα είναι εκεί ώστε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας. Τα σαββατοκύριακα 7-8 και 14-15 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 22.00 θα πραγματοποιείται στο σταντ μας η δράση CV TIPS κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα του Skywalker θα διορθώνει βιογραφικά των υποψηφίων και θα δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Επίσης, στο περίπτερο 14 της Akademia θα διεξάγεται από το Skywalker.gr το JobDay 84η ΔΕΘ-Akademia, στο οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το link.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Το #JobDay είναι δωρεάν για τους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ έπειτα από δήλωση συμμετοχής.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Σας περιμένουμε με ή χωρίς το βιογραφικό σας!

 

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework