6ος Δρόμος Αξιών 10 Απριλίου 2022

Αλλαγή Ημερομηνίας 6ου Δρόμου Αξιών: Κυριακή 10/4/2022

Για την πλήρη εναρμόνιση με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, η τέλεση του 6ου Δρόμου Αξιών είναι υποχρεωτικό να μετατεθεί για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 10.00 π.μ. Πάντα με σημείο εκκίνησης τους Στρατώνες του Καποδίστρια.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για ακόμα μία χρονιά για όλους εσάς μια άρτια διοργάνωση χωρίς να κινδυνέψει κανένας εμπλεκόμενος (αθλητές, εθελοντές κ.ά.), χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση της δημόσιας υγείας.

Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναγκαστική τροποποίηση της ημερομηνίας. Όσοι εκ των αγαπητών αθλητών θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και στη νέα ημερομηνία (δηλ. την Κυριακή 10 Απριλίου 2022) δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους συμμετοχή, σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν τη νέα ημερομηνία και έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν στο e-mail agonasaksion@gmail.com «Δεν θα παραβρεθώ».

Και φέτος το όριο των αθλητών θα είναι 250 άτομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε και στη νέα ημερομηνία, όπως αυτή προέκυψε.

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeM8EegrAPqI9.../viewform

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr