Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους ανθρώπους που σε δυσκολεύουν

Ενώ η επικοινωνία είναι η πιο φυσιολογική καθημερινή μας δραστηριότητα, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη στην πράξη. Συγκρούσεις, παρεξηγήσεις, αγενή σχόλια, τοξικές συμπεριφορές, bullying… Πώς να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά χωρίς να σου χαλάει η διάθεση;

Στο νέο βιωματικό σεμινάριο του Believe in You το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 θα δώσουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε αυτό ακριβώς.

Θέμα του σεμιναρίου «Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους ανθρώπους που σε δυσκολεύουν» και θα δουλέψουμε πρακτικά όλες τις πιθανές περιπτώσεις δύσκολης επικοινωνίας: παρεξηγήσεις, συγκρούσεις, αυταρχικότητα, ανταγωνισμό, χειριστικές ή τοξικές συμπεριφορές...

Η εισηγήτρια Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια, θα μοιραστεί πρακτικά εργαλεία και τεχνικές, ώστε να απαντάτε αποτελεσματικά σε δυσάρεστες συμπεριφορές που δέχεστε, με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, χωρίς να σας χαλάει η διάθεση.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στην Ακαδημία Τοξοβολίας Γλυφάδας (Στοργής 2, Άνω Γλυφάδα) και ώρες 16.00-19.00.

Τα οφέλη του σεμιναρίου

Στο βιωματικό σεμινάριο το Σάββατο 6 Μαΐου θα μάθετε πρακτικούς τρόπους για να αντιδράτε ήρεμα και χωρίς να συγχύζεστε στις ακόλουθες καταστάσεις:

  • Να απαντάτε σε αδιάκριτες ερωτήσεις
  • Να δέχεστε αρνητική κριτική ή αγενή σχόλια
  • Να αντιμετωπίζετε την γκρίνια και τα παράπονα γύρω σας
  • Να διαχειρίζεστε τις τοξικές συμπεριφορές χωρίς φόβο και ενοχές
  • Να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε πλήθος δύσκολων καταστάσεων, π.χ. σε παράπονα πελατών, έναν αυταρχικό προϊστάμενο, έναν αρνητικό άνθρωπο στο οικογενειακό περιβάλλον σας κ.ο.κ.

Φέρτε και τα δικά σας θέματα προς επίλυση για να τα συζητήσουμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Εύη Ξυραφά θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα να ξεπεράσετε τη δυσκολία στην πράξη και να μάθετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με οποιονδήποτε έχετε απέναντί σας.

Γιατί το μυστικό της επιτυχίας, όπως σε όλα, είναι να έχεις την απαραίτητη γνώση και εμπειρία. Τη γνώση θα την αποκτήσετε στο σεμινάριο και την εμπειρία θα ξεκινήσετε να την αποκτάτε με τη βιωματική μάθηση, άρα την επιτόπου εφαρμογή των τεχνικών στο σεμινάριο. Η υπόλοιπη εμπειρία θα χτιστεί από εσάς στη συνέχεια.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 6/5 για να σας βοηθήσουμε να διώξετε μια τεράστια πηγή άγχους από πάνω σας: την καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας δυσκολεύουν.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ για να εξασφαλίσετε θέση:

https://www.believeinyou.gr/pos_na_epikoinoneis_apotelesmatika

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου.

Επένδυση

Early bird προσφορά: 30 ευρώ έως την 1η Μαΐου

Από 2/5, καθώς και για πληρωμή στον χώρο, η τιμή είναι 35 ευρώ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr