«Εργάνη»: Πρακτικά η συμπλήρωση όλων των πεδίων των εντύπων στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» – συζήτηση για τις εξελίξεις

Online μέσω της πλατφόρμας Zoom.us

Δυνατότητα συμμετοχής με εικόνα, ήχο και chat για υποβολή ερωτήσεων

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής εδώ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

Να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι την απαραίτητη γνώση για τη σωστή καταχώριση των πεδίων όλων των εντύπων στο «Εργάνη». Το σεμινάριο γίνεται με πρακτικά παραδείγματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Όποιον επιθυμεί να λάβει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη». Σε στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης και των τμημάτων μισθοδοσίας / λογιστηρίου. Σε στελέχη του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού και προσωπικού, ελεύθερους επαγγελματίες, λογιστές.

Η εισηγήτρια παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε όλους τους συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου είτε τηλεφωνικά είτε με email.

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, 17:00-20:00

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, 17:00-20:00

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη». πατήστε εδώ.

Εισηγήτρια:

Η Κωνσταντία Πάλλα (Konstantia Palla) είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC-ICF). Πρόεδρος ICF GREECE. Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece. Ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ). Έχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε θέματα coaching, soft skills, εργασιακά, διαπραγματεύσεων, stress management, οργανωσιακής συμπεριφοράς, time management, συμβουλευτικής, συναισθηματικής νοημοσύνης, κοινωνιολογίας και κοινωνικής ψυχολογίας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 210 9607154, 693 7141802

(Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00)

Εmail: info@feetheflow.gr και contact@feeltheflow.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής εδώ.

www.feeltheflow.gr

Όλα μας τα σεμινάρια υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework