10 γαστρονομικά events στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»

Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition με συντονιστή τον βραβευμένο chef Κώστα Μπουγιούρη.

Η βραβευμένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πύλες της από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 με περισσότερους απο 270 εκθέτες κι ένα πλούσιο γαστριμαργικό πρόγραμμα σε ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής.

Στην ενιαία εκθεσιακή αίθουσα του MEC Παιανίας η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-The Greek Fine Food Exhibition έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους εκθέτες και τους επισκέπτες της, αξιοποιώντας πλήρως τις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου.

Στη φετινή διοργάνωση το stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» θα φιλοξενήσει 10 γαστρονομικά events γεμάτα αρώματα και γεύσεις Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι Περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου θα προσφέρουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους. Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών, μαγειρέματος και δημιουργίας, ο οποίος αναδεικνύει τα προϊόντα των συνολικά 270 Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Αλμυρές και γλυκές συνταγές ταξιδεύουν γευστικά το κοινό και προσκαλούν τους επισκέπτες να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας.

Και το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με συνταγές εμπνευσμένες από τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν για την ποιότητα και τη γεύση τους στα AFFA 2021. Με τη συνδρομή καταξιωμένων chef και sommelier, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα αυτά και να γευτεί μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Αναμφίβολα η καρδιά της ΕΞΠΟΤΡΟΦ χτυπά δυνατά στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Kάνοντας προεγγραφή στο www.expotrof.gr, αποκτήστε δωρεάν την πρόσκλησή σας για την έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Γιώτα Παπαβασιλείου,
τηλ.: 210 9610135, e-mail: gpap@rmi.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr