ΠΑΡΑΤΑΣΗ έως 10 Μαΐου για όσους δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα ή ομάδες με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και σε νεοφυείς επιχειρήσεις (ενεργές όχι περισσότερο από 5 χρόνια) σε όλη τη γραμμή παραγωγής και εκμετάλλευσης των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών (καλλιέργεια, τυποποίηση, παραγωγή προϊόντων υγείας και διατροφής).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Πρέπει μόνο να συμπληρώσετε την αίτηση στον ιστότοπο του Aroma Hub στην ακόλουθη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1nkc6Ps_9SepiQJl6wDfYN0z0u2fhHD3NVEOC8CYrWr8/edit .

Πληροφορίες σχετικά με το Διαγωνισμό: https://www.aromahub.gr/?page_id=495 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο info@aromahub.gr ή καλέστε στο +302610911537.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τριμελείς ανεξάρτητες κριτικές επιτροπές και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε μία εκδήλωση ανοικτή στο κοινό με βραβεύσεις και παρουσιάσεις των νικητών στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία !

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework