Φιλανθρωπική εκδήλωση-σεμινάριο από τη Feel the Flow

Η εταιρία διοργάνωσης σεμιναρίων Feel the Flow, σε συνεργασία με τη Skywalker, οργανώνουν την Κυριακή 23/1/2022 στις 18:00-20:00 μέσω Zoom σεμινάριο με θέμα την ψυχική ανθεκτικότητα με ομιλήτρια την Κωνσταντία Πάλλα, κοινωνιολόγο- ACC.

Το σεμινάριο έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου. Η συμμετοχή στη φιλανθρωπική εκδήλωση ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ/άτομο.

Η ψυχική μας ανθεκτικότητα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος, πιο απαραίτητος από ποτέ λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία Covid-19. Ποια είναι όμως η έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητας; Ποια χαρακτηριστικά έχουν τα άτομα με ψυχική ανθεκτικότητα; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αντιδρούμε και αισθανόμαστε; Τα οφέλη του σεμιναρίου είναι όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να μάθουν πώς μπορούν να αποκτήσουν όλες εκείνες τις δεξιότητες με σκοπό τη βελτίωση της ζωής τους σε όλους τους τομείς, αποκτώντας ψυχική ανθεκτικότητα και θετικότητα, ενισχύοντας συγχρόνως το τεράστιο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Το μήνυμα της Feel the Flow είναι ένα: θετικά συναισθήματα- ουσιαστικές σχέσεις- νόημα ζωής! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Ψυχική ανθεκτικότητα: Πολύτιμος σύμμαχος, πιο απαραίτητος από ποτέ!

Δήλωση συμμετοχής εδώ


IBAN: GR5201719160006916144468615
Δικαιούχος λογαριασμού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΛΛΑ

Σας περιμένουμε όλους!

Από την ομάδα της Feel the Flow

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr