...

Γίνε εθελοντής στο 11ο Greece Race for the Cure®

Οι προετοιμασίες για το 11ο Greece Race for the Cure® συνεχίζονται. Μια διοργάνωση όπως το Greece Race for the Cure ®, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου, δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών μας. Γίνε εθελοντήςτο Σαββατοκύριακο του αγώνα 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 και έλα μαζί μας!

Βοήθησέ μας:

  • να διοργανώσουμε μαζί τον αγώνα δρόμου και περίπατο Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
  • να ενημερώσουμε χιλιάδες ανθρώπους για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης.
  • να καταπολεμήσουμε τον φόβο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών συνεχίζονται. Μπορείς ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή και να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του Greece Race for the Cure®.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

...

Τι είναι το Greece Race for the Cure®
Το Greece Race for the Cure® είναι αγώνας δρόμου 5 χλμ. και περίπατος 2 χλμ. που πραγματοποιούνται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε ετήσια βάση, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής οργάνωσης Susan G. Komen®. Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/9/2019. Στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure® πραγματοποιούνται πολλές παράλληλες δράσεις για την προαγωγή της υγείας γενικότερα, αλλά και την ανάδειξη της δύναμης των γυναικών που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, τόσο κατά την ημέρα του αγώνα, όσο και το Σάββατο πριν από αυτόν, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε μια γιορτή ζωής.
Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών. Φέτος για πρώτη χρονιά ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ γίνεται σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώνεται με το Greece Race for the Cure® σε μια διαδρομή 10 χλμ. με chip χρονομέτρησης.

Περισσότερα: https://www.greecerace.gr/

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework