...

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε το 7ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών
«Κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε χρόνο και περισσότεροι»

Μοναδικές στιγμές έζησαν και φέτος περισσότεροι από 3.000 θεατές και συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στη μεγάλη γιορτή χορού της καλοκαιρινής Αθήνας.

 ... ...

Με συμμετοχές από 15 χώρες, πλήθος κόσμου, αμέτρητα χαμόγελα και αιθέριες χορογραφίες, το 7ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών, πέτυχε τον σκοπό του, να δείξει στο φιλοθεάμον αθηναϊκό κοινό τη μοναδική χορευτική σύνδεση Ανατολής και Δύσης. Με το ινδικό στοιχείο να πρωτοστατεί, φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας του μοναδικού αυτού φεστιβάλ.

...

Οι κερκίδες γέμισαν, η διάθεση ήταν γιορτινή και οι χορευτές από τις άκρες της υφηλίου τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή τελετή στο θέατρο «Δόρα Στράτου», που στις 6 & 7 Ιουλίου 2019, δονήθηκε σε ρυθμούς ινδικούς, Bollywood, ελληνικούς, αλλά και χορούς της Μέσης Ανατολής, ενώνοντας κοινό και χορευτές σε μία μέθεξη πολιτισμού.

...

Με «πρωτοστατούσα» τη δική μας Άννα Δημητράτου και την ομάδα της 1st Βollywood Dance Academy Greece συνοδευόμενη από πλειάδα μεγάλων καλλιτεχνών, ο λόφος του Φιλοπάππου πλημμύρισε από μουσική, χορό, χρώματα, αλλά και ινδικές γεύσεις, που μαζί με τον επαγγελματισμό των συμμετεχόντων χορευτών, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο χοροθέατρο.

Μεγάλη επιτυχία είχαν επίσης ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ, καθώς και το Opening Welcome Beach Party που έγινε στο «Splats» στην 1η πλαζ Αλίμου.