...

Στο El Convento del Αrte και τις γιορτές
για λαμπερές μουσικές βραδιές γεμάτες γεύση και ατμόσφαιρα.

Το Μοναστήρι της Τέχνης είναι ένας μοναδικός χώρος συνύπαρξης θεάματος και γεύσης, όπως προστάζει η διεθνής τάση που θέλει να ικανοποιείς όλες τις επιθυμίες σου σε μία βραδιά, πάντα όμως με την ανατρεπτική πινελιά του El Convento del Arte. Με λίγα λόγια, μια ιδανική έξοδος για την περίοδο των γιορτών!
Φέτος θα κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον Γιώργο Γιαννίμπα, με μελωδίες της καρδιάς μας που έγιναν γνωστές από τους Frank Sinatra, Billie Holiday, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald και πολλούς άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, συνδυάζοντάς το με γαστριμαργικές απολαύσεις από μενού πέντε πιάτων, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα γιορτινή, λαμπερή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε μια από τις πιο high season βραδιές της Αθήνας.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα καλωσορίσουμε τη Νέα Χρονιά με μουσικάρες από Dj και θα διασκεδάσουμε, πίνοντας, τρώγοντας (open buffet and bar σε προσιτή τιμή) και χορεύοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μενού και τα δύο βράδια περιλαμβάνει πλούσιεςχειμωνιάτικες γεύσεις που στο μυαλό μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις γιορτινές ημέρες, πάντα με τηνυπογραφή του Chef Μιχάλη Ντουνέτα. Ανήμερα των Χριστουγέννων μας περιμένουν οι Stereo Soul ενώ μέσα στις γιορτές θα απολαύσουμε το Musical Voyage με τη Joanna Dousso και τον Antonio Armani, τη Natalia Tsalli and The Prima Vistas. Κάθε Κυριακή, το μεσημέρι ανεβάζουμε ρυθμούς με επιτυχίες Ελλήνων στιχουργών και συνθετών με τους Άγγελο Ανδριανό και Δήμητρα Σταθοπούλου στο Εντέχνως «άτεχνα» και απρόβλεπτα, τους Opera Chaotique και την ομάδα «Βρες τον δολοφόνο» στο μοναδικό θεατρικό δείπνο μυστηρίου «Hotel».